Het nieuwe jasje van Simone (@anewjacket)

De zomer is in het land en dan gaan we al eens op uitstap. Zo zaten we op een zonovergoten dag op een terrasje in Maastricht met influencer en blogster Simone. Of ze een nieuw jasje aan had of niet, daar zijn we niet zeker van. Maar dat het een aangenaam gesprek was, daar bestaat geen twijfel over. 

 

Simone, shoot: wie ben je?
Hi, mijn naam is Simone, 27 jaar oud en woonachtig in Maastricht. Mijn passie voor reizen en mode laat ik zien op Instagram (@anewjacket). Ik vind het heerlijk om mijn passie voor alles wat met online te maken heeft en mode te delen op Instagram! Ook ben ik een bunny lover. Ik ben aan het denken om een nieuw konijntje te nemen, aangezien mijn vorige helaas onlangs overleden is!

Kwestie van even vreselijk te openen, kan dat tellen: arm konijn! We hebben je gespot op Instagram. Hoeveel tijd spendeer je daar aan?
Naast Instagram, ben ik fulltime werkzaam als marketeer bij een merk van kinderwagens. Dus soms heb ik nog wel tijd te kort haha! Maar omdat ik het zo leuk vind om te doen, vergeet je hoeveel werk het soms kan zijn (ook al lijkt het niet zo). Natuurlijk hoop ik elke dag meer te groeien op Instagram. Al moet ik zeggen, dat de markt al redelijk verzadigd is op Instagram en ik stiekem toch beetje blij ben waar ik nu sta.

Daar mag je inderdaad fier op zijn. Je beschikt dan ook over uitstekende foto’s, wie helpt je daarbij?
Mijn foto’s worden meestal genomen door mijn vriendin Amber die blogster is. Maar ook steeds vaker door mijn vriend. Zelfs mijn vader en broer helpen mij ook wel eens uit de nood! Hoe lief!

We zien onze vaders nog niet met een camera staan klooien! Heb je nog tips voor beginnende influencers?
Blijf bij jezelf! Probeer je eigen ding te doen en (ook al is het moeilijk) niet zozeer andere influencers te kopiëren. Wat ook belangrijk is: heb doorzettingsvermogen! In de eerste jaren is het alleen maar investeren en (heel veel) tijd vrijmaken.

Mensen met meerdere persoonlijkheden hebben dus zeker een voordeel! Soit, met de zomer in het land: wat is jouw favoriete vakantiebestemming?
Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken. Ik ben onlangs terug van een vakantie in Zuid-Italië, in de regio Puglia. Wow, wat was het daar mooi! Echt een aanrader ook. Ook hou ik heel erg van citytripjes!

Je hebt het al even aangeraakt, maar waar ben je in het dagdagelijkse leven mee bezig?
Zoals ik net aangaf, ben ik werkzaam als marketeer bij een merk van kinderwagens in Maastricht. Een leuke uitdagende baan, waar ik onder andere ook het social media gedeelte op mij neem! Dus die passie voor online heb ik ook kunnen toepassen in mijn werk!

Netjes! Geef je ons nog even jouw favoriete quote mee?
Een favoriete quote heb ik niet echt, bedenk ik me nu! Maar als ik even dieper ga nadenken, vind ik het woord ‘Wanderlust’ erg mooi: het verlangen om te reizen. Misschien erg cheesy, maar ben altijd op zoek naar nieuwe travel destinations en kan hier dus echt niet genoeg van krijgen!

Wanderlust, we rekenen het niet goed als quote, maar kunnen er voor de rest mee leven! Als we het goed begrepen hadden, heb je ook een leuke man om die passie mee te delen?
Yes, er is een man in mijn leven! We kennen elkaar al 10 jaar, maar een half jaar geleden zijn we elkaar opnieuw tegen gekomen! Zo zie je maar hoe het leven kan lopen. Qua voorwaarden, moet een man lief maar vooral loyaal zijn!

 

Het lot, het is een aardig beestje. Om even op dat reizen terug te komen. Wat staat er nog op je bucketlist?
Ik wil heel graag volgend jaar op reis naar West-Amerika. Hier ben ik 2 jaar geleden geweest, maar toch is altijd het verlangen blijven hangen om nog eens terug te gaan en meer te zien! Ook ga ik volgend jaar met mijn moeder een rondreis maken in Israël. Ik hou van geschiedenis!

En maar klagen aan die muur waarschijnlijk! Als voorlaatste: welk geheimpje verklap je ons nu, maar weten weinig mensen over je?
Ik heb soms (niet heel vaak) een lui oog. Natuurlijk zie je dat niet op foto’s. Toch wel iets wat je een beetje onzeker maakt. Maar, het zij zoo.

Ach beter een lui oog, dan een lui leven! Simone, kun je tot slot onze lezers nog even meegeven waarom ze je moeten volgen?
Omdat ik woonachtig ben in Maastricht, laat ik vaak leuke plekjes en hotspots zien van mijn hometown. Ik probeer me hier een beetje te onderscheiden ten opzichte van andere influencers uit bijvoorbeeld Amsterdam. Maastricht is gewoon de mooiste stad van Nederland en dat moet iedereen weten ook! Ook kun je bij mij terecht voor outfit inspiratie en natuurlijk … reisfoto’s!

Kijk eens aan, als we nog eens naar het prachtige Maastricht trekken, huren we jou in als gids! Simone bedankt voor je tijd en veel succes nog! 

Simone volgen kan op Instagram. Verder heeft ze ook een eigen website

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Voormalig Nr 10 van Oranje gaat voor pikante shoot

Vrouwen en voetbal… Meer hebben wij als kerel niet nodig om een weekend geslaagd ...

Hosting door Fraai