Het moet niet altijd ‘goei’ boter zijn… wij gaan voor Casa Astrid Olijfolie

We denken aan ons lijn…

Toegegeven… hier hebben we thuis al heel veel discussies over gehad. Waar wij als echte venten willen bakken met ‘goei’ boter willen ze op het thuisfront wel eens de olijfolie uit de kast halen. En terecht? Wél, als je ziet dat de gemiddelde Mediterraanse man een pak ouder wordt dan eender welke Europeaan, ligt het misschien wel aan de voeding. Deels overtuigd…nu de smaak nog.

En daar ligt, of beter lag het probleem. Vergeet de ‘en masse’ geproduceerde olijfolie uit de supermarkt, eens je de extra vierge  olijfolie Casa Astrid, hebt geproefd, wil je niets anders meer. Leuk detail, het is deels een Belgische olijfolie die wereldwijd in de prijzen valt.

“Toen ik in 2009 in Italië arriveerde, kende ik nog niet eens het verschil tussen een bananenboom en een olijfboom…wat begon als een interesse groeide uit tot een hobby, een passie en uiteindelijk een obsessie”, aldus voormalig elektronicatopman en Gentenaar Jean-Luc Decroo. Hij kweekt de olijven in de groene heuvels rond Assisi (Umbrië) en kaapt met zijn gele goedje de ene internationale medaille na de andere weg. Weldra hoopt Decroo zijn ‘adoptieplan voor olijfbomen’ in New York uit te rollen.

En…”If you can make it there, you’ll make it anywhere”

Meer info en het goudgele lekker goedje kopen vind en doe je HIER!

 

You May Also Like

Uitvinding van de eeuw! Wekker én koffiezetapparaat in één!

Het eerste waar wij ’s morgens aan denken bij het aflopen van de wekker ...

Whatmatters on Tour: Screamfest

Als rasechte West-Vlaming zweer ik zowat elke week dat ik nooit of te nimmer ...

Geniaal die Bar Brutaal

Nu zijn we bij Whatmatters niet op ons mondje gevallen en je kunt ons ...

Hosting door Fraai