Go vegan, go Fraenck

Ben je op zoek naar een leuk lederen item, maar wil je er wel ecologisch bewust mee omgaan? Kies dan voor Fraenck. Deze rekels omarmen de vegan lifestyle van het tassenlabel Fraenck. En ja, ook voor mannen hebben ze items in petto. 

Dutch design

Fraenck werd opgericht in 2018 door het ontwerpersduo Ratna Ho en Pascal Mulder. De collecties van Fraenck bestaan uit vegan leather van restmaterialen. De productie vind plaats in Nederland, dus ook daar is je voetafdruk beperkt. 

Dat het label hoge ogen gooit is wel duidelijk. Dit jaar is het merk finalist bij The Independent Handbag Awards in New York. Je mag dan ook rekenen op uniek design. De ontwerpers hebben de volledige productie in handen en kunnen dan ook hun creativiteit onbelemmerd botvieren. 

 

De collectie bestellen en ontdekken kan online, maar er is ook een conceptstore in Arnhem, waar trouwens ook het atelier gevestigd is. Recent werd het label opgepikt door modeagentuur Goodbrandz, die er mee de schouders onder gaat zetten. Misschien ook wel het signaal om aan de verovering van België te beginnen. Wees een early adopter!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Feesten met de tenen in het Caribische zand: SXM Festival

Je kan voor de zoveelste keer naar Tomorrowland trekken, of misschien net over de ...

Na de auto en de schoenen, nu ook de Lamborghini speakers

Wat doe je als je een merk of product hebt dat alleen weggelegd is ...

Bekijk het leven door een gefilterde zonnebril

Een foto zonder filter? Nog zelden te zien. Hoewel we ons er in het ...

Hosting door Fraai