Force Majeure hijsen zonder dronken te worden …

Bier hijsen als een grote, maar dan zonder de nadelige gevolgen? Dan moet jij aan de Force Majeure. Een nieuw speciaalbier met 0,4% alcohol. Losser word je er niet van, maar met de smaak zit het alvast goed. 

Speciaalbier zonder alcohol

Triatleet Stijn Panis lust wel een biertje, maar al te veel alcohol is natuurlijk nefast voor de prestaties. Meteen het uitgangspunt waarom hij begon na te denken over bier zonder alcohol. Het resultaat. Een eigen brouwerij die enkel alcoholvrij bier zal brouwen en waarbij het eerste biertje ‘Force Majeure’ alvast in de smaak valt. 

De Force Majeure Traditional Blond is het eerste biertje dat het levenslicht zag. Met de 0,4% alcohol die het speciaalbier bevat mag het zich alcoholvrij noemen, want de grens ligt op 0,5%. 

 

Ondertussen werd er al meer dan 3.000 liter van het bier geproduceerd en is het bier voornamelijk in Limburg verkrijgbaar. De eerste keer dat ze daar wat sneller zijn dan in de rest van het land … Dit najaar staat alvast met een Tripel het volgend biertje op het programma.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De Caraïbische villa van Prince (inclusief paarse oprit) staat te koop!

Mark Coucke, een buitenverblijfje nodig? Sinds Mark Coucke Anderlecht in zijn portefeuille heeft, ademt hij ...

Een gin vol zonde? 7 SINS GIN!

Waar we een dik jaar geleden geen week konden voorbij laten gaan, zonder een ...

Cocktails op eenzame hoogte: onze dakterrassen!

5 DAKTERRASSEN OM VAN TE SNOEPEN Nu de temperaturen weer oplopen, de shorts en ...

Hosting door Fraai