Force Majeure hijsen zonder dronken te worden …

Bier hijsen als een grote, maar dan zonder de nadelige gevolgen? Dan moet jij aan de Force Majeure. Een nieuw speciaalbier met 0,4% alcohol. Losser word je er niet van, maar met de smaak zit het alvast goed. 

Speciaalbier zonder alcohol

Triatleet Stijn Panis lust wel een biertje, maar al te veel alcohol is natuurlijk nefast voor de prestaties. Meteen het uitgangspunt waarom hij begon na te denken over bier zonder alcohol. Het resultaat. Een eigen brouwerij die enkel alcoholvrij bier zal brouwen en waarbij het eerste biertje ‘Force Majeure’ alvast in de smaak valt. 

De Force Majeure Traditional Blond is het eerste biertje dat het levenslicht zag. Met de 0,4% alcohol die het speciaalbier bevat mag het zich alcoholvrij noemen, want de grens ligt op 0,5%. 

 

Ondertussen werd er al meer dan 3.000 liter van het bier geproduceerd en is het bier voornamelijk in Limburg verkrijgbaar. De eerste keer dat ze daar wat sneller zijn dan in de rest van het land … Dit najaar staat alvast met een Tripel het volgend biertje op het programma.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Philipp Plein gaat in zee met Playboy!

Luxury streetwear vs Provocative imagery… Of we fan zijn van Philipp Plein? Van de ...

Deze rekel laat je Antwerpen ontdekken op zijn Honda Shadow

Een Insta naar ons hart! Ons hoef je Antwerpen natuurlijk niet te leren kennen. ...

Het next level basketbalveld van Pigalle

Voetballen kunnen we een beetje bij Whatmatters, maar met onze legendarische linkerhanden breken we ...

Hosting door Fraai