Festivaltip: The Day Before Tomorrow (win 3 duotickets)

Een traditie die we niet willen missen 

Nog geen plannen op de vooravond (of zeg zelfs maar namiddag) van het grootste en beste festival ter wereld ‘Tomorrowland’? Wil je jouw dansbenen nog even kort opwarmen alvorens naar De Schorre in Boom te trekken? Of had jij de pech opnieuw geen tickets te scoren ondanks het feit je met zes verschillende devices twee weekends na elkaar was ingelogd op de server van TML? Wél, dan hebben we goed nieuws want ook in en rond het Kasteel van Brasschaat kan je donderdag 18 juli terecht voor een beste pré-TML-feestje ter wereld, The Day Before Tomorrow.

TDBT pakt voor de zevende keer op rij opnieuw uit met een brede mix van jonge talenten en nationale dj-goden zoals Dave Lambert, Average Rob, sterrenchef van ‘The Jane’ en DJ Nick Bril,… . Verder op één van de vier stages (waarvan één Silent Disco) zijn er ook nog ronkende namen als Viktor Verhulst & Kobe Ilsen, Char Lee en hoofdact op de Main Stage, Gers Pardoel (20u) die het park helemaal op zijn grondvesten zal doen daveren.

Online kaarten bestellen en meer info over het festival vind je HIER. Een kaart in voorverkoop kost je 22,5€, wens je echter te gaan als VIP, leg je 80€ neer. Uiteraard wil je niet het risico lopen opnieuw naast een festival te grijpen en bestel je dus je kaarten best op voorhand want…vol is vol. Niemand, en zeker jij niet, staat graag voor een gesloten kassa op een uitzinnig, met een kleine 15.000 feestvierende leute, festivalterrein, nietwaar?

Indien we je nog moeten overtuigen… hier alvast de aftermovie van vorig jaar!

You May Also Like

Whatmatters Weekend Tip: Cirque Magique

Magie bevindt zich dit weekend in Ledegem!  Ledegem? Je moet al van goede aardrijkskundige ...

Whatmatters vrijgezellentip: Voetbalbowlen in Amsterdam!

Het hoeven niet altijd stripsters te zijn… Heb je nog eens plannen om met ...

The Wine Club: wijn degusteren in Ukkel

Nu, je mag ons voor heel wat dingen (zachtjes) wakker maken bij Whatmatters, maar ...

Hosting door Fraai