F1 2019: Voel je even Max Verstappen

Ok, we geven het toe: de gemiddelde F1-wedstrijd is tegenwoordig retesaai. Er worden rondjes gedraaid en vervolgens wint Mercedes. Wil jij het zelf wat spannender maken? Hol naar de winkel of download F1 2019 voor je spelconsole en kruip achter het stuur. Jij bent ‘the next best thing’ in F1 en dat ga je even laten merken ook! 

 

Aan de hoeveelste editie deze game toe is, dat weten we niet, maar het zijn er veel. Elk jaar wordt de game net dat tikkeltje beter, realistischer en spannender. Ben je een F1-fan, dan is deze game simpelweg een must. Traditioneel kun je een carrière uitbouwen, rijd je een volledig seizoen of oefen je een beetje, maar wat is er nieuw aan de game? 

 

Formule 2 inbegrepen 

 

Voor het eerst is het mogelijk een volledig seizoen in de Formule 2 te rijden. De wagens zijn wat trager, het sturen gaat wat moeilijker merkten we, maar leutig is het wel. Voor je het weet heb je het in de vingers en doe je mee voor de ereplaatsen. 

 

Verder is er ook een diep uitgewerkte carrièremodus, waarbij je in het spel wordt gezogen en met echte personages lijkt te maken te hebben. Je krijgt verschillende uitdagingen voor de wielen geworpen en aan jou om de concurrentie netjes af te maken. Rivalen die gun je toch niets? 

Betere graphics maken het nog realistischer

 

De graphics zijn er ook deze editie weer op vooruit gegaan, al hebben we daar wel wat opzoekwerk voor dienen te verrichten. De beelden zuigen je in het spel en zijn indrukwekkend. Als je wat met de moeilijkheidsgraad speelt, merk je ook dat je collega’s net wat minder makkelijk te kloppen zijn dan de voorbije jaren. Inhalen is niet simpel en ja, ze smijten de deur dicht als het moet. 

 

De online mogelijkheden hebben we niet getest, maar als we de online reviews mogen geloven dan zijn die ook dik in orde. 

Een must voor de F1-fan

 

Zoals we al eerder aan hebben gegeven: ben je fan, dan mag je deze game niet missen. Nieuwe teams, rijders en nog realistischer. De nieuwe Formule 2 is een zeer leuke toevoeging en verlengt ook de speelduur. Een racegame die in je collectie thuishoort! 

</center<

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

15 keer waarom Roberto Carlos nog steeds onze vrije trap held is!

Zo een schoten gaan we tijdens het WK waarschijnlijk niet te zien krijgen! Met ...

Bewezen: Daarom heeft jouw lief het altijd té koud!

Herkenbaar? Terwijl jij de sweater aan de kant gooit, het aangenaam warm hebt en ...

5 seksstandjes voor als je lief lang haar heeft!

Is jouw vrouw, lief, aanhoudster, Tinder-date of one night stand gezegend met ellenlange blonde, ...

Hosting door Fraai