Epic Space realiseert jouw tailor made mancave

Droom jij ook van een mancave op maat? Wel bij het Belgische Epic Space, van bedrijfsleider Joachim Vandenbussche maken ze je dromen waar. Binnenkort beschik jij misschien wel over je eigen ruimte in huis en is het genieten geblazen! 

Helemaal op jouw maat

Bij Epic Space bouwen ze jouw man cave helemaal naar jouw wensen, meer nog: je ideeën worden omgezet in werkelijkheid. Ze staan in A van tot Z voor jouw man cave, van ontwerp tot plaatsing. Daarvoor werken ze samen met kwalitatieve leveranciers die begrijpen wat mannen willen en nood aan hebben. 

Het stopt echter niet bij de man cave, ook foto’s en video’s van jouw ruimte behoren tot de service. Zo heb je altijd een prachtig aandenken en kun je ermee uitpakken bij rekels die niet welkom zijn. 

Wil jij een man cave en de mogelijkheden eens bespreken? Neem dan een kijkje op de website van Epic Space.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Vitamin Well, het beste van Zweden

Maandag, de dag dat we ons bij Whatmatters voldoende dienen te hydrateren. Recupereren van ...

Pauline Grossen? Dat smaakt naar meer!

Je hebt communiceren en communiceren communiceren. Wel, Pauline doet dat laatste! Deze spring-in-het-veld blies ...

Hosting door Fraai