Enzo Knol breidt wagenpark uit met Lamborghini Urus

Knolpower…

Wij zijn tien jaar te vroeg geboren. Met andere woorden, wij zijn te oud om met ons smoelwerk nog YouTube-filmpjes op te laden en er grof geld mee te verdienen. Kijk maar eens naar Enzo Knol, de Nederlandse vlogger, YouTube-ster en merchandise-god (vraag maar aan een kind van 12) is bekender dan eender welke televisie-persoonlijkheid. Dat hij het grof geld dat hij verdient door met zijn smikkel voor de lens te staan ook graag uitgeeft is een statement. Kijk anders maar eens naar zijn wagenpark.

Als beginnend vlogger reed hij nog rond met een VW Polo, vermoedelijk van ‘la mama’. Die ruilde hij al gauw in voor een VW Tiguan die hij op zijn beurt netjes inruilt voor een Porsche Panamera 4S Diesel. Mooie upgrade. De Porsche zou ook nu nog steeds in zijn bezit zijn.

Maar omdat dieseltijden niet zo ecologisch is, gaat hij voor een zuivere benzinewagen. Kwestie van de CO-uitstoot wat een boost te geven, staat er vanaf dan een Jeep Grand Cherokee Trackhawk met 710 pk te blinken op de oprit. Hij twijfelde tussen de Jeep en een Lamborghini Urus maar aangezien die laatste pas binnen een jaar geleverd kon worden, werd het de Jeep.

Tot nu…want in de acht maanden dat Enzo met de Jeep over de Nederlandse wegen knalt, stond hij al zo’n twee maanden in de garage. Onderhoud, mankemeltjes,… en dus gaat hij voor zijn grote liefde, de Lamborghini. Gelukkig hoefde hij deze keer geen jaar te wachten want een Lamborghini-klant ruilde zijn exemplaar na 450km reeds in.

En zo trakteerde de fortuinlijke jongeman zichzelf op een mooi 26ste verjaardag-geschenkje…

You May Also Like

Fisker EMotion, de auto waarvoor Tesla nu al bibbert!

Een dik half jaar geleden brachten we al een keer de plannen van Henrik ...

Bij Lamborghini mag het dak eraf

De zomer komt eraan… Of we nog uitkijken naar de zomer? het buitenland zit ...

Nederlander deelt zijn waanzinnige garage vol Ferrari’s

Oh ja, ook nog één McLaren… Geheimer dan de schuilplaatsen van alle leden van ...

Hosting door Fraai