Een marathon op wijn & kaas

Een atleet? Loop je al eens een marathon? Maar combineer je dit graag met de aangename dingen in het leven? Wel in Frankrijk kan je aan een marathon meedoen, waarbij je onderweg van kaas en wijn wordt voorzien. Heerlijk toch!

Tijdens de Marathon du Médoc in Bordeaux wordt je van de nodige brandstof voorzien in de vorm van wijn en kaas, misschien niet geheel onlogisch in deze regio. Je loopt door de wijngaarden en in principe moet je ook verkleed meelopen.

In totaal heb je 6,5 uur om te finishen. In principe verbrand je meer dan genoeg calorieën om de wijn en kaas eraf te lopen. De marathon die doorgaat in september is voor dit jaar al volzet en er is al een wachtlijst, dus wil je je kans wagen, dan zal het voor volgend jaar zijn.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Cristiano Ronaldo showt waanzinnig prijzig klokje om de pols

Een horloge op Champions League niveau… ’s Werelds beste voetballer, althans voor de niet Messi-fans, ...

Op zijn 37 laat Zlatan zien en vooral horen waarom hij een held is

Je vergelijkt Ferrari’s niet met Fiats… Zlatan “Ik ben de beste speler in de ...

Visje Emily Riemer willen wij wel aan de haak slaan

Hengelen maar… Wat doe je op een brugdag als vandaag? Wél, trossen los en ...

Hosting door Fraai