Dit was onze Top 3 op Tomorrowland en Charlotte de Witte staat met stip op 1! (Video live-sets)

Dat het een feestje was…

Of we erbij waren dit jaar? De persaccreditaties voor de volle twee weekends zijn helaas niet onze richting uitgevlogen en ook wij waren het slachtoffer van het succes en geen van onze zes devices kon dit jaar volledige weekendtickets scoren. Maar was dat een probleem om TML 2019 niet te volgen? Neen hoor! Dankzij livestream op Facebook en YouTube konden ook wij zonder veel problemen een stukje meegenieten van zes dagen paradijselijk Boom. Hoewel we de echte magische sfeer van de wei niet altijd konden voelen, konden we wel inschatten op basis van wat we te horen kregen thuis op groot scherm en nog groter geluid.

Dit was onze Top 3…

3. 3 Are Legend

Uiteraard kan een feestje in Boom niet ontbreken zonder de broers Dimitri Vegas & Like Mike. Toch gaat onze voorkeur niet op hun eigen set maar die onder de naam 3 Are Legend met ook Steve Aoki in een glansrol. Het ging er zoals altijd stevig aan toe en ook de retro 90’s klassiekers kwamen aan bod. Een prima afsluiter van een geslaagde en vijftiende jaargang Tomorrowland!

2. Netsky

We blijven chauvinistisch en op 2 zetten we Boris Daenen, alias Netsky! Met het energiepijl waar velen een puntje aan kunnen zuigen nam hij op een nog redelijk uur in de namiddag het hele zootje Main Stage mee.

1. Charlotte de Witte

Tja…de looks, de sound, de energie, het ‘kust-allemaal-mijn-kloten-ik-pak-er-een-pintje-bij’-houding en het vingertje dat geregeld draaiend de lucht inging! Voor ons mag zij volgend jaar één van de afsluiters van het festival zijn! We zijn verliefd! (ook dat nog!)

Cover: Facebook TML

You May Also Like

Maike Beunk, de ravissantste fashionista der Lage Landen!

Hallo Moeder! Deze twee woorden rolden ietwat verlegen over onze lippen toen we op ...

Yes! Jennifer Aniston is terug single!

Ok, lachen of hopen op andermans miserie is niet tof en doe je normaal niet…normaal…tenzij ...

Wij spelen verpleegstertje met Anne Van Den Kieboom

Hoe je het ook draait of keert, ooit worden wij verzorgd, krijgen we eten, ...

Hosting door Fraai