De tropen in Utrecht: Rum Club

We zweren bij een gin tonic, zwelgen in de champagne, maar ook voor een heerlijke rum, mag je ons altijd wakker maken. Tropisch temperaturen vragen om rum en dat hebben ze in Utrecht goed begrepen. Daar ontdek je de Rum Club

Wil je je even in de tropen wanen, dan kun je je maar beter naar Utrecht trekken. De eigenaars van de Streetfood Club, hebben daar immers een pareltje geopend. Denk aan palmbomen, een tropische palmen en een bar om u tegen te zeggen. Niet gek van rum? Geen probleem, de kaart telt nog heel wat andere cocktails, die minstens even lekker zijn. 

Maar je kunt er niet enkel drinken. Geniet er van ceviche, gegrilde visjes, gezonde bowls of een fijn gekruid kippetje en dat laatste bedoelen we dus op je bord. Je vindt deze nieuwe zaak aan de Oudegracht aan de Werf in Utrecht. 

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Tanja Dexters opent dit weekend haar Flamingo Bar

Een nieuwe start… Dat Tanja een beetje op de dool was de afgelopen jaren ...

Wijn op maat bij de Taste Club

Er gaat weinig boven een gloed was wijn. Nu zijn we bij Whatmatters redelijk ...

Dit zelfgemaakt Wodka-Sprite-ijsje doet je hunkeren naar de zomer

Wie het weerbericht de laatste uren in de gaten heeft gehouden weet dat we ...

Hosting door Fraai