De tropen in Utrecht: Rum Club

We zweren bij een gin tonic, zwelgen in de champagne, maar ook voor een heerlijke rum, mag je ons altijd wakker maken. Tropisch temperaturen vragen om rum en dat hebben ze in Utrecht goed begrepen. Daar ontdek je de Rum Club

Wil je je even in de tropen wanen, dan kun je je maar beter naar Utrecht trekken. De eigenaars van de Streetfood Club, hebben daar immers een pareltje geopend. Denk aan palmbomen, een tropische palmen en een bar om u tegen te zeggen. Niet gek van rum? Geen probleem, de kaart telt nog heel wat andere cocktails, die minstens even lekker zijn. 

Maar je kunt er niet enkel drinken. Geniet er van ceviche, gegrilde visjes, gezonde bowls of een fijn gekruid kippetje en dat laatste bedoelen we dus op je bord. Je vindt deze nieuwe zaak aan de Oudegracht aan de Werf in Utrecht. 

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Black Insomnia: de sterkste koffie ter wereld!

Dat we bij Whatmatter wel van wat pit houden merk je waarschijnlijk aan de ...

Met deze moto inclusief BBQ ben jij het mannetje

Beter wordt het niet… Ben je ooit benieuwd hoe je zonder al te veel ...

Flemish Food Bash, een must visit!

Dat we bij Whatmatters gek zijn op festivals dat is al langer geweten. Combineer ...

Hosting door Fraai