De trimaran van je dromen nu te koop

Helemaal wild van een jacht en wil je echt wat bijzonders? Als het wat mag kosten is de Trimaran misschien wat voor jou. Dit pareltje is voor 12 miljoen binnenkort van jou. Een trimaran om u tegen te zeggen. 

 

De wereld veroverd

 

Sinds 2012 vaart dit prachtige exemplaar de wereld rond en wist het overal ter wereld blikken te vangen. De Adastra is echter aan zijn laatste kilometers bezig en komt binnenkort te koop te staan. Dit schip werd oorspronkelijk gebouwd voor 20 miljoen en je krijgt er nu dus een leuke korting op. 

Dit bootje werd ontworpen door Shuttleworth Design en gebouwd in China. Mooi meegenomen is dat het schip er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bijzonder weinig verbruikt. Het gaat dan ook om een extreem licht schip dat voornamelijk is opgetrokken uit carbon. De topsnelheid ligt op een 23 knopen en met een gemiddelde snelheid van 17 knopen moet je zeker niet blozen. 

In de boot kunnen 9 personen comfortabel verblijven en is er nog ruimte genoeg om 6 crewleden te huisvesten. De huidige eigenaar Antony Marden heeft er zowat alles mee gezien en doet de boot nu van de hand. 

Interesse? Het schip kan bekeken worden in de jachthaven van Fort Lauderdale. Op 25 en 26 juli kunnen potentiële kopers er een kijkje komen nemen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters liet zich verrassen door SRPRS.ME

Aangezien we al eerder schreven over het srprs.me ga ik jullie de uitleg van ...

Back to work in een spitsvondige outfit na 10 dagen Ibiza doe je zo!

Zij die me een beetje volgen op sociale media als Instagram (hou u niet in ...

Whatmatters Roadtest: Mazda MX-5 RF 2.0

Of we onze zware dikke patserige Duitse een paar dagen wilden inruilen voor een ...

Hosting door Fraai