De morgenstond heeft bierconfituur in de mond

Bier bestrijd je het best met…bier

Het is geen geheim dat men na een avondje stappen en pinten hijsen de kater moet bestrijden met…opnieuw glazen hijsen. Maar voor zij die liever een boterham, Frans brood of een croissant beleggen na een avondje stappen is er nu bier-confituur.

Smeerbaar bier dus. Het enige ‘jam’merlijke aan heel het gegeven is dat je hier niet dronken van wordt. Dit smeerbare goudgele vocht wordt verkocht onder de naam Beer Belly Jelly en smaakt volgens de makers moutig en hoppig.

Wel is dit anti-kadermiddeltje niet echt goedkoop. Voor een potje betaal je 12 euro, maar als je weet hoeveel een pint je gisterenavond heeft gekost, kan je daar meer dan zes boterhammen mee beleggen.

Wie een potje?

 

You May Also Like

Seefbier en Bootjesbier komen naar Antwerpen. Een nieuwe brouwerij op 't Eilandje!

Zo heel veel Antwerpse brouwerijen resten er ons niet meer. We hebben natuurlijk Brouwerij ...

Whatmatters gaat voor World of Whisky

De ideale whisky wereld Eerlijk, het is toch al geweten: We zijn gin drinkers ...

Geen cocktails zonder (Van) Ongevalle

Tegenwoordig zitten we met heel wat bartenders aan tafel. Hoe dat komt? Geen idee, ...

Hosting door Fraai