De morgenstond heeft bierconfituur in de mond

Bier bestrijd je het best met…bier

Het is geen geheim dat men na een avondje stappen en pinten hijsen de kater moet bestrijden met…opnieuw glazen hijsen. Maar voor zij die liever een boterham, Frans brood of een croissant beleggen na een avondje stappen is er nu bier-confituur.

Smeerbaar bier dus. Het enige ‘jam’merlijke aan heel het gegeven is dat je hier niet dronken van wordt. Dit smeerbare goudgele vocht wordt verkocht onder de naam Beer Belly Jelly en smaakt volgens de makers moutig en hoppig.

Wel is dit anti-kadermiddeltje niet echt goedkoop. Voor een potje betaal je 12 euro, maar als je weet hoeveel een pint je gisterenavond heeft gekost, kan je daar meer dan zes boterhammen mee beleggen.

Wie een potje?

 

You May Also Like

Op zijn Italiaans in Amsterdam: Georgio’s Café

Een citytrip Amsterdam is altijd een goed idee. Het wemelt er van de leuke ...

Theatrale Neymar Jr. is inspiratie voor fastfoodketen KFC

Rol maar gelijk door naar Copacabana… Nooit hebben we ons meer geërgerd dan aan ...

Hosting door Fraai