De morgenstond heeft bierconfituur in de mond

Bier bestrijd je het best met…bier

Het is geen geheim dat men na een avondje stappen en pinten hijsen de kater moet bestrijden met…opnieuw glazen hijsen. Maar voor zij die liever een boterham, Frans brood of een croissant beleggen na een avondje stappen is er nu bier-confituur.

Smeerbaar bier dus. Het enige ‘jam’merlijke aan heel het gegeven is dat je hier niet dronken van wordt. Dit smeerbare goudgele vocht wordt verkocht onder de naam Beer Belly Jelly en smaakt volgens de makers moutig en hoppig.

Wel is dit anti-kadermiddeltje niet echt goedkoop. Voor een potje betaal je 12 euro, maar als je weet hoeveel een pint je gisterenavond heeft gekost, kan je daar meer dan zes boterhammen mee beleggen.

Wie een potje?

 

You May Also Like

Chillen bij CHYL in Brussel

Wereldburgers als we zijn, trekken we gereld uit onze ‘comfort zone’ Antwerpen, de wijde ...

Niet Tournée Minérale, wel Yoga doet je lichaam stralen…aldus David Beckham!

Sorry, sorry en nogmaals sorry! Tournée Minérale zal ons exact 43u in de ban ...

Hosting door Fraai