Bruter dan deze UFC-Fight wordt het niet! Hoe vel je een tegenstander in 5 seconden?

Dit is de snelste UFC KO ooit…

Afgelopen weekend was het weer prijs. Dan vond de UFC 239 plaats oftewel een event vol met de hardste en spectaculairste gevechten die je in de sport kan vinden. Letterlijk dan. En dat het er hard aantoe ging is een statement. Soms was één bliksemschicht of vingerknip genoeg om bij iemand het licht helemaal te doen uitgaan…of een knietje…

Zo ook de professionele MMA-vechtersbazen Jorge Masvidal en Ben Askren. Op de vooravond van de fight scheldden ze nog mekaars huid vol en met grootspraak werd verkondigd dat één slag of stoot genoeg ging zijn de andere tegen het canvas te meppen. En wat niemand verwachtte… het gebeurde.

Met een rake kniestoot net na de start van het gevecht was het na minder dan 5 seconde al afgelopen. Ben Askren ging afschuwelijk neer en leek effe te leven, hoewel leven niet echt het juiste woord is, op een andere planeet. Meteen goed voor de snelste KO in de geschiedenis van de UFC.

You May Also Like

Knapste wielerbabe in het peleton Puck Moonen komt op tegen pesten (video)

Niet alleen uiterlijk een mooi persoon… Of wij vroeger wel eens gepest werden? Gelukkig ...

Oost- en West Vlaanderen maken zich klaar voor EOTS Voetbal-awards

Het voetbalseizoen eindigen in stijl! Ons seizoen, of is het carrière, zit er al ...

Belgische ex-F1 piloot Thierry Boutsen in Abarth: ‘De circel is rond’

Hop naar het mondaine Monaco!  Het in-scène zetten van zijn modellen maar op een ...

Hosting door Fraai