Bruter dan deze UFC-Fight wordt het niet! Hoe vel je een tegenstander in 5 seconden?

Dit is de snelste UFC KO ooit…

Afgelopen weekend was het weer prijs. Dan vond de UFC 239 plaats oftewel een event vol met de hardste en spectaculairste gevechten die je in de sport kan vinden. Letterlijk dan. En dat het er hard aantoe ging is een statement. Soms was één bliksemschicht of vingerknip genoeg om bij iemand het licht helemaal te doen uitgaan…of een knietje…

Zo ook de professionele MMA-vechtersbazen Jorge Masvidal en Ben Askren. Op de vooravond van de fight scheldden ze nog mekaars huid vol en met grootspraak werd verkondigd dat één slag of stoot genoeg ging zijn de andere tegen het canvas te meppen. En wat niemand verwachtte… het gebeurde.

Met een rake kniestoot net na de start van het gevecht was het na minder dan 5 seconde al afgelopen. Ben Askren ging afschuwelijk neer en leek effe te leven, hoewel leven niet echt het juiste woord is, op een andere planeet. Meteen goed voor de snelste KO in de geschiedenis van de UFC.

You May Also Like

Ayrton Senna’s gouden Rolex kan zo de jouwe zijn

Uniek in al zijn aspecten Hoeven we Ayrton Senna nog voor te stellen? Wij ...

Whatmatters on Tour: Monaco Yacht Show 2018

Alle hens aan dek! Monaco…elk jaar passeren we er minstens een keer of twee. ...

De ultieme showdown tussen alfamannetjes

Voor sommigen een bekende term, voor anderen wat minder. De ultieme confrontatie tussen vechters. ...

Hosting door Fraai