Bruter dan deze UFC-Fight wordt het niet! Hoe vel je een tegenstander in 5 seconden?

Dit is de snelste UFC KO ooit…

Afgelopen weekend was het weer prijs. Dan vond de UFC 239 plaats oftewel een event vol met de hardste en spectaculairste gevechten die je in de sport kan vinden. Letterlijk dan. En dat het er hard aantoe ging is een statement. Soms was één bliksemschicht of vingerknip genoeg om bij iemand het licht helemaal te doen uitgaan…of een knietje…

Zo ook de professionele MMA-vechtersbazen Jorge Masvidal en Ben Askren. Op de vooravond van de fight scheldden ze nog mekaars huid vol en met grootspraak werd verkondigd dat één slag of stoot genoeg ging zijn de andere tegen het canvas te meppen. En wat niemand verwachtte… het gebeurde.

Met een rake kniestoot net na de start van het gevecht was het na minder dan 5 seconde al afgelopen. Ben Askren ging afschuwelijk neer en leek effe te leven, hoewel leven niet echt het juiste woord is, op een andere planeet. Meteen goed voor de snelste KO in de geschiedenis van de UFC.

tcoc

You May Also Like

5 must have fitness gadgets

Ondergetekende heeft zich alvast voorgenomen zich wat meer naar de fitness te gaan begeven, ...

Sneakers van Game Of Thrones? Adidas zorgt dat het kan!

Een hebbedingetje voor echte fans… We moeten nog heel even geduld hebben alvorens het ...

Bruutste kooivechter ooit, Conor McGregor, gooit handdoek in de ring

Figuurlijk dan… De 30-jarige rekel met bijnaam ‘The Notorious’ die naast een carrière in de ...

Hosting door Fraai