Bloederiger dan ‘IT: Chapter Two’ wordt het niet

Voor de fans van het betere horrorwerk…

Ga je luie zondag te lijf met een boost aan adrenaline waar je nog uren op zal teren. De nieuwste trailer van IT 2 is uit en enger wordt het niet. Heel veel komen we er niet mee te weten maar we raden je toch aan de kinderen even niet mee op het scherm te laten zien. Je wil deze nacht een nachtrust met enkel je vrouw/lief/bijslaap en niet met een kleine koter tussenin, weet je wel.

In IT: Chapter Two, zoals IT 2 voluit heet, keert clown Pennywise terug het stadje Derry, waar hij jaren geleden werd verslagen. Pennywise blijft Pennywise en uiteraard heeft hij zijn clownoogjes laten vallen op kinderen. Kidnappen en moorden is zijn favoriete bezigheid dus bereid je maar voor op een spektakel vol bloederige taferelen.

Hou je echter niet van horror? Dan is Top Gun: Maverick misschien eerder iets voor jou!

You May Also Like

Dit is de nieuwe James ‘Aston Martin’ Bond-car…en hij rijdt elektrisch

De Aston Martin Rapide E…AUB! Elektrische wagens…geen enkele constructeur kan er nog om heen. ...

Netflix komt met documentaire grootste basketballegende ooit!

#MJ23 Hoeven we je de grootse basketballer aller tijden nog voor te stellen? Hoewel ...

Waag je kans: Charlize Theron wil op date!

Gezocht: Man met Ballen!  Lijkt ons evident…maar het gaat hier vandaag om de spreekwoordelijke ...

Hosting door Fraai