Baden in extreme luxe…Bentley Flying Spur

Die mag in de garage…

Een Bentley een wagen voor de oude misschien wel gepensioneerde zakenman die zich graag laten voeren? Vergeet het! Het kan evengoed voor die jonge kerel zijn die luxe graag combineert met een vermogen waar de meeste sportwagens jaloers om kunnen zijn. Zie hier ’s werelds meest geavanceerde Grand Touring Sedan, de nieuwe Bentley Flying Spur.

 

Deze luxueuze krachtpatser met waanzinnig prachtig interieur beschikt over verschillende de meest geavanceerde technische snufjes. Centraal staat een roterende 12,3-inch HD touchscreen op het dashboard, maar deze kan volledig verdwijnen zodat de Bentley-puristen kunnen blijven genieten van drie analoge wijzerplaten.

Nog een leuk ding…het mega groot panoramische glazen schuifdak, inclusief een elektrisch kantelbaar voorpaneel. Voor zij die hun wagen op opzichtige plaatsen parkeert en schrik hebben dat schattenjagers gaan lopen met de ‘Flying B’, deze is nu automatisch intrekbaar en wordt zelfs verlicht wanneer je de auto instapt.

Er is ook een retrokantje aan deze Flying Spur. Zo is de voorgrille met verticale lamellen een knipoog naar de 1951 S1 Continental Flying Spur.

Ook onderhuids werd meer power voorzien en zijn vierwielaangedreven blok en Drive Dynamics Mode zorgt ervoor dat hij ook op onverhard zijn streng trekt. De twin-turbo 6,0-liter W12-motor levert 626 wilde paardjes en trekt dit zwaargewicht van bijna 2,5 ton in slechts 3,8 seconden naar 100. Aftikken doet deze straffe stoere kerel bij 333 km/u. Wie sprak er over een ‘bompa-auto’?

Bestellen kan vanaf 2020. Prijzen zijn helaas nog niet gekend.

Credits: Bentley

 

You May Also Like

Ferrari komt dit jaar nog met twee nieuwe modellen

Straf, nu de fabriek al weken dicht is… Corona heeft niet veel vat op ...

Ferrari dropt heerlijk brute krachtpatser…de 488 Pista Spider! (Foto's)

Pebble Beach…dé spot om heerlijke nieuwigheden te spotten!  Pebble Beach…de mensen die het golf ...

Beestige Audi RS Q8 doet ons watertanden

De eerste beelden doen ons smachten naar meer… Nog geen paar uur nadat de ...

Hosting door Fraai