Aristocracy London: confectiepakken met stijl

Ja, we hebben heel wat uitstekende labels en zaken in België, maar voor een goed pak mag je af en toe eens over de grens kijken. Zo kwamen we bij Aristocracy London terecht. Dit label werd opgericht door  Laz Tyrekidis, een digital marketeer, die blijkbaar ook wel iets van pakken kent … 

Aristocracy London maakt unieke pakken in gelimiteerde oplages, met heel wat details. Het zijn echter ready-to-wear pakken en geen maatpakken, wat het prijskaartje aardig drukt. Er worden kwalitatieve stoffen gebruikt, je hebt de keuze uit 3 designs en van elk ontwerp worden er maar 100 stuks gemaakt. Gedaan met op een trouwfeest allemaal in hetzelfde pak te staan! Het nummer, dat je zelf kan kiezen, indien het nog vrij is, komt trouwens binnenin je pak te staan. 

Het oog voor detail is werkelijk verbluffend en elk pak is ook voorzien van een (onder)vest. Struin zeker eens online door de categorieën en selecteer het pak waar je voor valt. Vanaf £ 349 heb je er al eentje in je kast hangen. Daar kan je niet voor bij H&M shoppen!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Vittorio Brumotti: krankzinnig op 2 wielen

Als je denkt dat onze man Mister C. een held is, dan heb je ...

Pauline Grossen? Dat smaakt naar meer!

Je hebt communiceren en communiceren communiceren. Wel, Pauline doet dat laatste! Deze spring-in-het-veld blies ...

Een glijbaan in de jungle!

Glijbanen: ik ben er niet gek van. Was het niet om mijn zoon een ...

Hosting door Fraai