5 Instagrammers die je doen dromen van je volgende reis

Plan je nog een reisje? Nood aan wat inspiratie? Gek van foto’s? Volg deze 5 fotografen en jij krijgt nog meer zin om te vertrekken. We selecteerden voor elk type vakantieganger de perfecte Instagrammer! 

 

Van de gebaande paden: @everchanginghorizon

 

Quin Schrok – what’s in a name – wist al bijna een miljoen volgers te verleiden met zijn prachtige foto’s. Ben je wel te vinden voor wat bijzonder locaties en heel wat zon en zee? Dan kom je op deze kerel zijn profiel vast aan je trekken. 

Droomkoppel op droomlocaties: @doyoutravel

 

Meer van het melige type? Dan houd je het vast niet droog bij de foto’s van dit droomkoppel. Hebben zij nu echt nooit gezeik? Van de foto’s van Jack Morris smullen 2,7 miljoen volgers, doch we gokken dat het merendeel van deze volgers vrouwen zijn … 

Artistiek: @anniset

 

Heb jij oog voor design en esthetiek? Anna Devis en Daniel Rueda doen je ongetwijfeld wegdromen met hun bijzondere en kunstzinnige foto’s. Dit zijn meer dan reiskiekjes, dit zijn artistieke pareltjes. 

View this post on Instagram

#WHPgetlost Those who love to travel know that plane tickets are rather expensive, that’s why I'm always dreaming about finding a magic umbrella to travel the world. I haven’t found any yet but, I already have some things I’d like to discus with Mary Poppins. For example, how does she keep her hair like that in the air, when I am already a mess while on the floor! Apart from that hairy situation, where would you like me to go if I ever find one? — A los que nos gusta viajar sabemos que los billetes de avión no son nada baratos, por eso, siempre estoy soñando con encontrarme un paraguas mágico para poder recorrer el mundo. De momento todavía no he encontrado ninguno pero ya tengo algunas preguntas que hacerle a Mary Poppins cuando me cruce con ella como, por ejemplo, ¿cómo hace para llegar tan bien peinada después de cada aterrizaje. ¡Si yo me despeino sin haber siquiera despegado! Pelo bueno, si me encontrase uno, ¿dónde os gustaría que volásemos la próxima vez?

A post shared by Anna Devís + Daniel Rueda (@anniset) on

De actieveling verzot van bergen: @roundtheworldgirl

 

Verzot van bergbeklimmen, touwen en mooie vrouwen? Elise zal je charmeren op alle vlakken. Deze actieve meid is sportief en maakt ook nog eens bijzonder knappe foto’s. 

Voor het luxepaardje: somewhereiwouldliketolive

 

Wat wegdromen bij luxueuse locaties? Deze foto’s willen je instant doen boeken!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters trekt naar Kikkerland

Correct, bij de naam Kikkerland moesten we ons toch even achter de oren krabben. ...

Méraud Watches: een nieuw Belgisch horlogemerk

De Méraud Watch Company komt uit de koker van Stijn Busschaert. Als liefhebber van ...

Baudoin & Lange: loafers Belgian style!

Schoenmaker blijf bij je leest, alleen … in België zijn er niet gek veel ...

Hosting door Fraai