4x uitzonderlijk dineren in de natuur

Met zijn allen gaan we steeds meer op zoek naar beleving. Wel, dat is exact wat we je in dit artikel geven. Ben je op zoek naar iets bijzonders, heb je wat goed te maken thuis of wil je echt eens iets meemaken? Kies een experience uit het onderstaande lijstje en je zit altijd goed. 

 

Beleef een sprookje in Zweden

 

Diep in de Zweedse bossen vind je Stedsans, een ‘hotel’ met een sauna en hutjes op een meer. Veel dichter bij een sprookje ga je niet komen. Elke avond krijg je hier een diner met lokale producten om duimen en vingers bij af te likken. Eten doe je in een glazen structuur, omringd door bossen, wat voor een bijzondere ervaring zorgt. Natafelen doe je rond een kampvuur tot in de vroege uurtjes. 

Dineren in een Frans woud 

 

Je hoeft niet helemaal naar Zweden. Ook in Frankrijk kan je op sterrenniveau dineren in een woud. Domaine des Etangs, waar je een prachtig kasteel vindt is de place to be. De gerechten zijn verrukkelijk en heel wat ingrediënten worden uit het bos gehaald, waar je in verblijft. 

Eten met het zicht op een theeplantage 

 

In Rwanda kan je in de het One & Only Nyungwe House, dineren aan de rand van een theeplantage gelegen in het Nyungwe Forest. Het zicht is verbluffend. Hier eet je in stijl, terwijl de chef heel wat lokale gerechten uit zijn koksmuts tovert. 

Eten tussen de bomen 

 

Tussen de toppen van de bomen van het regenwoud, kun je heerlijk eten bij Soneva Kiri. Met zicht op de oceaan smaakt alles net een tikkeltje beter. De bediening gebeurt door een ober die de gerechten met zipline komt opdienen. Je krijgt dan ook alles tegelijkertijd, waarna je rustig van elkaar en de omgeving kunt genieten. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

I wanna be a hippie …

“I wanna be a hippie, and i want to get stoned on …”. Dit ...

The Dramathon, de loopwedstrijd voor echte whisky-liefhebbers

Conditie en goede lever zijn verreist!  ‘The Dramathon’, de naam verraadt het een beetje, ...

Whatmatters Hotspots: Deze plekken in Gent moet je op een zomerse dag zeker bezoeken!

We weten allemaal dat Gent bekend staat om zijn befaamde ‘cuberdons’ en de beste ...

Hosting door Fraai