$ 4,500 voor een zonnebril …

Nood aan een nieuwe zonnebril? Bereid om 4.500 dollar neer te tellen voor een exemplaar? Dan is de ‘Epiluxury’ limited edition van Aziatische waterbuffel wat voor jou. 

Gelimiteerde zonnebril

Brillenfabrikant Dita pakt uit met dit peperdure exemplaar waar de hoorn van een waterbuffel, acetaat en titanium gecombineerd worden. Vind je 4.500 dollar toch wat te kostelijk, weet dan dat deze reeks start met exemplaren vanaf 1.800 dollar. Nog steeds pittig natuurlijk, maar misschien wel behapbaar? 

De brillen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende stijlen en stuk voor stuk zijn ze modulair, zodat je er verschillende lenzen in kan stoppen. Van het duurste exemplaar zullen slechts 21 exemplaren gefabriceerd worden. Ook van de andere exemplaren komen er per kleur maar 500 exemplaren op de markt, de kans dat je er iemand anders mee tegen het lijf loopt is dus bijzonder klein.  

Bestellen kan hier.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Wintersporten als een baas! Luxe penthouse kost je slechts 83€ per nacht!

Tenminste als je nog 5 vrienden (of misschien wel beter, vriendinnen) zoekt die willen ...

Whatmatters Travel-tip: Southampton – NYC met Titanic II

I’m the King of the World! Heb je je altijd al ‘Jack Dawson’ (Leonardo DiCaprio) ...

Hosting door Fraai