4 hotels waar het bijzonder arriveren is

De eerste keer arriveren bij een hotel is toch altijd een beetje speciaal, nee? Wel bij deze super luxueuze hotels gaan ze er helemaal over. Wil je al van bij aankomst van je sokken geblazen worden, boek dan een kamer in één of meerdere van deze 4 hotels en zet je vakantie alvast in stijl in! 

 

Aankomen met paragliding – Six Senses Zighy Bay 

 

In Oman, niet ver van Dubai vind je het prachtige Six Senses Zighy Bay hotel gelegen op de kliffen, pal aan een goudgeel strand aan de Golf van Oman. Natuurlijk kun je je als een gewone sterveling naar het hotel begeven, maar net zo goed kies je voor paragliding en zeil je uit de lucht de lobby binnen. Dit doe je uiteraard begeleid door een professional. Je bagage? Geen angst, die staat al voor je klaar! 

Aankomen met de helikopter – ITC Gardenia

 

Bangalore in India is de voorbije een echte zakenstad geworden, dus wie weet moet je er wel heen voor de job. IT’ers bij de vleet! Als VIP arriveer je in het 5* hotel ITC Gardenia met de helikopter. Logeer je in de Peacock Suite, dan hoef je het drukke verkeer niet te trotseren en land je in slechts 22 minuten op de 22ste verdieping van je hotel. Time is money! 

Aankomen met de boot –  Hoshinoya Kyoto

 

Dit luxueuze en rustgevende hotel is enkel bereikbaar per boot die je over de Oi rivier naar de inkom brengt. 15 minuten lang vaar je door een prachtig landschap, kwetteren de vogels om je heen en voel je de stress van je afglijden en dan moet de vakantie nog beginnen! 

Aankomen met de kabelspoorweg – St. Regis Deer Valley 

 

Hoog in de bergen van Deer Valley in de States kom je aan per kabelspoor. In 2 minuten zoef je naar boven om gedropt te worden aan de inkom van je resort. De karretjes werden trouwens bedacht door dezelfde ontwerper die ook Bugatti, Rolls Royce en Alfa Romeo onder handen nam. De getinte ruiten zorgen voor de nodige privacy terwijl je van de omgeving geniet. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Padel…Tennis en Squash in een nieuw jasje!

Sport…we geven het toe, onze redactie is niet zo goed bezig het laatste jaar. ...

Helemaal weg van deze RED DOT TATTOOS

We kunnen nog niet teveel verklappen, maar dat we schoon als we zelf zijn, ...

Swimply: Met een app een zwembad regelen

De mussen vallen van het dak, je voeten smelten als ze het asfalt raken ...

Hosting door Fraai