Zwemmen op hoog niveau

Infinity pools zijn al lang geen uitzondering meer, je vindt ze overal. Maar in Londen mag het binnenkort wat meer zijn. Bovenop een wolkenkrabber van maar liefst 220 meter en 55 verdiepingen hoog, komt daar immers een zwembad met een 360°-zicht over de stad. Spectaculair!

Heb je last van hoogtevrees, dan kun je dit zwembad beter mijden, want door de doorzichtige glazen wanden is het lastig om niet naar beneden te kijken … Zelfs de bodem is doorzichtig, waardoor de mensen die zich onder het zwembad bevinden, kunnen meegenieten. Dit zwembad komt op het dak van een vijfsterrenhotel, dat momenteel nog in aanbouw is.

Aangezien het zwembad het volledige dak inpalmt kan je het enkel bereiken via een wenteltrap. Een ingenieus systeem zorgt ervoor dat er ook bij een stevige wind, geen water over de rand klotst.

Om in de gaten te houden …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Leven in het nu met Tarissa de Wit

Hallo Gouda…een stad dat haar naamsbekendheid voornamelijk dankt aan een vijftal producten: kaas, kaarsen, aardewerk, ...

'Schoonheid zit van…' Charlotte Starren laat ons twijfelen!

We konden ons geen beter moment bedenken om opnieuw een tripje naar onze tweede, ...

Zo wordt een Bugatti van 2,5 miljoen Euro gebouwd!

Voor uw redacteur een natte droom. En bij een droom zal het dan ook ...

Hosting door Fraai