Whatmatters Weekendtip: Dystopia ‘First Encounter’ & Borsbeek LIVE in Fort 3

Dubbel Feest in Fort 3! 

Nog niet goed weten wat te doen dit weekend? Wij zullen je helpen! Zaterdag 22 juni verwent Dystopia ‘First Encounter’ de house- retro- en technoliefhebbers. Zondag 23 juni is het met Borsbeek LIVE de beurt aan de families en fans van een potje stevige Vlaamse muzikale ambiance. De organisatie hoopt met het mooie weer in het vooruitzicht meer dan 6.000 bezoekers naar het dubbele feest te lokken.

Dystopia zet zaterdag met de zesde editie alsnog een kleine stap in het onbekende.  De organisatoren sleutelden aan de formule en de totale look & feel van het festival. ‘First Encounter’ schept een alternatieve wereld, een ‘gate’ of ‘orb’ richting de toekomst waar iedereen zijn stem kwijt kan.

Technologie en science zijn de inspiratiebron die Dystopia in een realtime party-experience samenbrengt met als missie zoveel mogelijk mensen te inspireren. En dat alles met een immens muzikale en decoratieve dimensie. Voor de relaunch pakt Dystopia uit met 3 stages: main, retro en de nieuwe technostage. Meer dan 25 nationale en internationale top-dj’s (aangevuld met lokaal talent) zetten zich achter de decks: van The Magician, Dj Licious, Cj Bolland en Yves Deruyter om er maar een paar te noemen.

Grote namen, zij het dan van een heel ander kaliber, verwelkomt Borsbeek LIVE, daags na Dystopia. Op de affiche: Regi, Bart Kaëll, Ketnetsensatie #LikeMe, Sam Gooris, Zohra en DJ Papi Dua en onze favorieten… Cookies and Cream.

Nog meer dan de vuurdoop in 2018 pakt het familiefestival zondag 23 juni uit met een totaalspektakel voor het hele gezin. Fijnproevers kunnen terecht in een volledig vernieuwde foodvillage. En de rest van het Fort 3-domein wordt na de passage van Dystopia omgetoverd tot een gigantisch kids-paradijs met avontuurlijke attracties zoals springkastelen, maar ook grime en ‘tattoo on wheels’, dansworkshops, kidsdisco met Papi Dua, vertellingen, goochelshows en tal van interactieve animaties aan de Disco ‘Back to the 80’s’ Stage.

Dus…zij die voor het hardere werk kiezen, zien we zaterdag terug…zij die met het gezin willen komen genieten, zien we graag zondag! WeekendMatters!

Info en tickets vind je HIER!

 

 

tcoc

You May Also Like

Whatmatters On Tour: Opening Billionaire Store Amsterdam

Een nieuwe hotspot in de PC Hooftstraat, dé exclusiefste winkelstraat in Nederland… Uitnodigingen en ...

Newplacestobe stadsfestival in Hasselt

We moeten het toegeven, af en toe jatten we wel eens wat van Newplacestobe.com, ...

Stoere boysnight-out? Ga bijlwerpen!

Wij gaan voor de bijl!  Letterlijk dan! Vergeet darts! Wij gaan voor groter, gevaarlijker ...

Hosting door Fraai