Whatmatters Real Estate: Villa aan het Vondelpark in Amsterdam (€4.150.000)

Een koopje?

Helaas geen spek voor onze bek maar als we in één stad in Nederland willen wonen, dan is het de hoofdstad met zijn wereldberoemde grachtjes en Wallen. En wie denkt dat er in hartje Amsterdam geen vrijstaande villa’s zijn, hebben we voor u er toch nog een prachtig exemplaar gevonden. De locatie is ook uniek, aan de rand van, of zeg maar gewoon met de tuin in het Vondelpark, Amsterdams mooiste en misschien wel rustigste plekje.

Deze parkvilla heeft, ondanks het naast het drukke Vondelpark ligt, een volledig beschutte ruimte zodat aan privacy geen gebrek is. Het beschikt over maar liefst 10 kamers, verschillende badkamers en je hebt een prachtig uitzicht vanop terrassen.

Echt mega groot kan je het met zijn 363 vierkante meter aan bewoonbare oppervlakte niet noemen maar naar Amsterdamse normen is dit gi-gan-tisch! Gooi daar de perfecte ligging bij, op één minuut wandelafstand van Amsterdams bekendste en duurste winkelstraat (P.C. Hooftstraat), wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum en om je honger te stillen dichtbij uitstekende restaurants en je weet dat het elke euro waard is.

Deze parkvilla heeft, ondanks het naast het drukke Vondelpark ligt, een volledig beschutte ruimte zodat aan privacy geen gebrek is. Het beschikt over maar liefst 10 kamers, verschillende badkamers, meerdere terrassen.

Kopen doe je HIER!

You May Also Like

Pain Pidou, omdat ook een bakker hip kan zijn

We hadden al goede en slechte bakkers, maar dat was volgens de eigenaars van ...

Sony pakt uit met een heleboel leuke nieuwigheden

Bij Sony hebben ze overduidelijk een aantal nieuwe releases opgespaard, om vervolgens met een ...

Overwin eens een obstakel of 25/50/250

Obstakels overwinnen in de modder Haantjes dat zijn wij mannen en dat is op ...

Hosting door Fraai