Whatmatters Real Estate: Villa aan het Vondelpark in Amsterdam (€4.150.000)

Een koopje?

Helaas geen spek voor onze bek maar als we in één stad in Nederland willen wonen, dan is het de hoofdstad met zijn wereldberoemde grachtjes en Wallen. En wie denkt dat er in hartje Amsterdam geen vrijstaande villa’s zijn, hebben we voor u er toch nog een prachtig exemplaar gevonden. De locatie is ook uniek, aan de rand van, of zeg maar gewoon met de tuin in het Vondelpark, Amsterdams mooiste en misschien wel rustigste plekje.

Deze parkvilla heeft, ondanks het naast het drukke Vondelpark ligt, een volledig beschutte ruimte zodat aan privacy geen gebrek is. Het beschikt over maar liefst 10 kamers, verschillende badkamers en je hebt een prachtig uitzicht vanop terrassen.

Echt mega groot kan je het met zijn 363 vierkante meter aan bewoonbare oppervlakte niet noemen maar naar Amsterdamse normen is dit gi-gan-tisch! Gooi daar de perfecte ligging bij, op één minuut wandelafstand van Amsterdams bekendste en duurste winkelstraat (P.C. Hooftstraat), wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum en om je honger te stillen dichtbij uitstekende restaurants en je weet dat het elke euro waard is.

Deze parkvilla heeft, ondanks het naast het drukke Vondelpark ligt, een volledig beschutte ruimte zodat aan privacy geen gebrek is. Het beschikt over maar liefst 10 kamers, verschillende badkamers, meerdere terrassen.

Kopen doe je HIER!

You May Also Like

3 champagnetrends om in de gaten te houden

Er kunnen niet genoeg (kwalitatieve) bubbels zijn. Elke reden is goed om een flesje ...

Bacardi pakt uit met pop-up in Antwerpen

Drank en cadeautjes, een perfecte combinatie als je het ons vraagt. Nu de tijd ...

Whatmatters Boystrip-tip: Mountainbiken in eigen land!

En welle weg…. De grote vakantie is aangebroken en dat wil traditioneel zeggen dat ...

Hosting door Fraai