Welgevormde Rihanna in lingerie maakt mannen zot!

Goed voorzien van oren en poten…

Dat Rihanna niet enkel een engelenstemmetje heeft, wisten we al langer. Dat ze ook haar wel erg vrouwelijke vormen graag in de verf zet, is ook geen geheim. Wij kunnen dan ook haar schreeuw om aandacht niet negeren en laten met plezier haar lingerielijn Savage x Fenty op jullie los.

Als statement tegen lingeriereuzen als Victoria’s Secret die voornamelijk erg slanke en bloedmooie dames de catwalk opstuurt, richtte RiRi vorige jaar het lingeriemerk Savage x Fenty op. Een lingeriemerk voor elke, en laten we stellen ook wel zelfzekere, vrouw zonder zich vast te pinnen op kleur en maat. Zo gooide ze de lingerie- en modewereld compleet op de kop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op


“Lingerie moet sexy en speels zijn, voor iedere vrouw. Dat is de basis van de van Savage x Fenty”, aldus de knapperd uit Barbados. “Met Savage x Fenty wil ik grenzen verleggen, taboes doorbreken en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen.”

En wij? Wij omarmen dit welgevormde lichaam met plezier!

tcoc

You May Also Like

50-jarige DJ Tiësto scoort 28-jaar jongere chick

Van een hit gesproken… De hoogdagen als beste DJ ter wereld liggen al een ...

Slurpende Kim Kardashian opnieuw onder vuur na topless foto in restaurant!

Is het nu ‘Noodles’ of ‘Nude’ls? Wij weten het niet goed meer want Kim ...

Pakt knapperd Donna De Graef het kroontje van Miss België?

Morgen is het zover! Dan wordt er opnieuw een nieuwe Miss België gekozen. We ...

Hosting door Fraai