Welgevormde Rihanna in lingerie maakt mannen zot!

Goed voorzien van oren en poten…

Dat Rihanna niet enkel een engelenstemmetje heeft, wisten we al langer. Dat ze ook haar wel erg vrouwelijke vormen graag in de verf zet, is ook geen geheim. Wij kunnen dan ook haar schreeuw om aandacht niet negeren en laten met plezier haar lingerielijn Savage x Fenty op jullie los.

Als statement tegen lingeriereuzen als Victoria’s Secret die voornamelijk erg slanke en bloedmooie dames de catwalk opstuurt, richtte RiRi vorige jaar het lingeriemerk Savage x Fenty op. Een lingeriemerk voor elke, en laten we stellen ook wel zelfzekere, vrouw zonder zich vast te pinnen op kleur en maat. Zo gooide ze de lingerie- en modewereld compleet op de kop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op


“Lingerie moet sexy en speels zijn, voor iedere vrouw. Dat is de basis van de van Savage x Fenty”, aldus de knapperd uit Barbados. “Met Savage x Fenty wil ik grenzen verleggen, taboes doorbreken en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen.”

En wij? Wij omarmen dit welgevormde lichaam met plezier!

You May Also Like

Adriana Lima fleurt Paasmaandag op met hete video

Pasen en chocolade eieren…onherroepelijk zijn ze met elkaar verbonden. Hoewel de Paashaas ons niet ...

Knappe fotografe en Model Cynner wil de geschiedenis in!

We zijn dicht bij D-Day…of toch de herinnering eraan. 6 juni om precies te ...

Eindelijk…prijs Polestar 2 is gekend

Legt hij het vuur aan de schenen van de Tesla Model 3? Juni 2020, ...

Hosting door Fraai