Uitermate knappe Nisa Van Baelen heeft spannende plannen

Nisa is geen onbekende voor de trouwe Whatmatters-lezer. Dat deze jonge hinde vol ambitie zit, wisten we enigszins. En omdat ambities wel mogen afgetoetst worden om te zien of ze nog even talrijk aanwezig waren, reden we nog eens richting de grens Antwerpen – Limburg. het relaas…

Dag Nisa, voor zij die je nog niet moesten kennen, vertel eens kort wie je bent? 
Hallo, ik ben Nisa Van Baelen, 19 jaar en afkomstig uit Tessenderlo. In het dagelijkse leven ga ik nog naar school en ik zit nu in mijn eerste jaar van mijn studies als kleuterjuf. Als ik niet achter de schoolbanken zit of voor de klas sta, ben ik vooral bezig met sporten. Een aantal jaar geleden heb ik bij Studio 100 gedanst waar ik de kans heb gekregen om met vele artiesten op een podium te staan. Dit heb ik 5 jaar lang gedaan maar toen werd het tijd voor iets nieuws. Ik ben toen bij Fabric Magic gaan dansen waar ik nu nog altijd dans. Hier heb ik ook de kans al gekregen om leuke ervaringen op te doen. Naast dansen doe ik ook aan fitness. Als ik niet met sporten bezig ben dan vind je mij wel terug voor een lens of op een catwalk wat ik enorm graag doe.

We kennen je vooral via Instagram, hoeveel tijd spendeer je hierop? 

Ik spendeer ongeveer 3 uur per dag op Instagram.

En wat hoop je ermee te bereiken?
Het zou zeker wel leuk zijn mocht ik mezelf ooit een echte influencer kunnen noemen. Dit zie ik ook volledig zitten.

En waarom moeten we je volgen?
Het zou super zijn mochten jullie mij allemaal volgen op sociale media. Ik ben nu ook gestart met een nieuw avontuur en hier kunnen jullie alles van volgen op sociale media. Ben jij benieuwd wat het is ga dan zeker een kijkje nemen op mijn sociale media.

Wie niet? De foto’s die je plaatst, wie maakt deze?
Mijn foto’s die ik post op sociale media zijn meestal gemaakt door een fotograaf of door mijn mamaatje.

Moh kijk! Een fiere mama, en laten we eerlijk zijn…meer dan terecht! Over trots zijn gesproken, waar ben jij wel trots op?
Ik heb de titel van Miss Fashion 2018 gewonnen. Dit was mijn eerst missverkiezing die ik heb gedaan en is zeer positief uitgedraaid. Hier ben ik super fier op.

En zijn er nog ambities om het ook in andere missverkiezingen ver te schoppen?
Wel, volg mijn sociale media en je zal zien dat je weet over welk avontuur ik het daarnet had…

Het klinkt mysterieus en we kunnen ons er iets bij voorstellen. Wél, laten we dan meteen het gesprek hier beëindigen zodat we met veel plezier heel jouw Instagram kunnen uitkammen! Wij zijn alvast benieuwd en ongetwijfeld ook onze lezers! 

Credits: 
– Gunther Frans
– Fred Loosen

You May Also Like

Negin Mirsalehi, deze Nederlandse knappe beauty mét brains is de Instagram-Top

5 miljoen volgers… Daar kunnen wij en laten we heel eerlijk zijn, alle Belgische ...

Knap, eerlijk, guitig en vooral puur: Cathy van Cranenbroek

Je kan wel wat vooroordelen opnoemen als je het over influencers gaat. Zouden ze hun ...

Voor Casey hebben wij wel een Boon(stra)tje

What’s in the name? De achternaam dan. We hebben het vandaag over Casey Boonstra, ...

Hosting door Fraai