Trippin’ met Cesar Casier

Als er een nieuw boek uitkomt dat focust op fashion en reizen, dan zitten we uiteraard op het puntje van onze stoel, zeker als Cesar Casier er iets mee te maken heeft. Dit mannelijk topmodel goot zijn 2 passies in een nieuw boek TRIPPIN’, een must have.

Het perfecte bladerboek

Dit boek neemt je mee naar 8 plekjes waar fashion voorop staat, terwijl je de leukste shoppingadresjes, restaurants en hotspots ontdekt. In het boek vind je onder meer steden als Marrakech, Ibiza, Londen en natuurlijk Antwerpen terug. Dit koffietafelboek misstaat in geen enkele woonkamer en leent zich uitstekend tot uitgebreid bladeren op een verloren dinsdagavond.

Dit boek kun je op de website van Cesar bestellen en kost je 50 euro. Misschien het perfecte geschenk voor vaderdag al kun je er ongetwijfeld ook een vriend(in) een plezier mee doen. En als je er dan toch bent, bekijk dan ook even de modelijn die Cesar Casier op de markt brengt. Niks mis mee! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De Espresso Cloud IPA van Starbucks

Als je me laat kiezen tussen koffie en bier dan weet ik het wel: ...

Een gin vol zonde? 7 SINS GIN!

Waar we een dik jaar geleden geen week konden voorbij laten gaan, zonder een ...

Huur eens een VIP butler in

Eerlijk, een privé butler dat lijkt ons wel wat. Misschien een beetje decadent, maar ...

Hosting door Fraai