Trendy pokébowls in Antwerpen: Sticks ’n Bowls

Nadat Sticks ‘n Bowls met zijn pokébowls al Leuven wist te veroveren is sinds vorige week ook een vestiging in Antwerpen open. Wil jij de Hawaiiaanse keuken proeven, dan zit je hier perfect op je plek!

Trendy bowls

Pokébowls een combinatie van rauwe, gemarineerde vis, rijst en groenten zijn al een tijdje hip en trendy. Het geheel wordt geserveerd in een kleurrijk kommetje en is nog eens gezond ook. En dat allemaal in een super trendy interieur.

Duurzaam, lokaal en vers zijn de kernwaarden van de zaak. Nu vormen pokébowls wel de basis, maar ze werden wel wat aangepast aan de Belgische smaak. Bovendien kun je ook voorgerechten en side dishes krijgen. Wat je zeker eens moet proberen? De ‘catch of the day-bowl’, waarbij er elke dag een andere dag uit de Noordzee wordt geserveerd. Elk seizoen worden er ook andere bowls geserveerd op basis van de seizoensingrediënten.

Je vindt Sticks ’n Bowls op de Oudevaartplaats 35 in Antwerpen. Smakelijk!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Influencer Yannick Somers is living the good life!

Het is dat we ons lijf niet mee hebben, of we hadden misschien ook ...

Deze video laat zien waarom wij volgend jaar naar Burning Man moeten!

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden… We lieten jullie afgelopen week al zien ...

Als het snel moet gaan…een shotje koffie!

Sloten koffie worden er gesloebberd op onze redactie, en het kan soms niet straf ...

Hosting door Fraai