Totale rust met de Master & Dynamics MW65

Af en toe kunnen we best luidruchtige jongens zijn … Gelukkig zijn er dan hoofdtelefoons als we ons alsnog willen concentreren. Met de nieuwe Master & Dynamics hoofdtelefoon sluit je elk geluid buiten en je hebt nog een leuk lamsvelletje op je oortjes ook. Sorry GAIA!

Stijlvol geluid onderdrukken

De active noise-canceling headphones van Master & Dynamics, de MW65 mogen dan niet alle geluid onderdrukken, ze zorgen er wel voor dat de rust kan wederkeren en dat je nog deftig naar muziek kunt luisteren ook. Deze hoofdtelefoon beschikt trouwens op 2 standen, eentje waarbij je bijna in totale stilte zit en eentje waarbij de omgevingsgeluiden sterk worden afgezwakt, maar je je niet de pleuris schrikt als je collega plots naast je staat.

Het aluminium frame weegt amper wat, de oorpads zijn afgewerkt met huid van een lam en het model is verkrijgbaar in het bruin of zwart. De batterij gaat maar liefst 24 uur mee, wat best veel is. Bovendien kun je er de Google Assistant mee gebruiken.

Er mogen dan goedkopere noise cancelling modellen op de markt zijn, veel mooier dan de MW65 maken ze ze headphones niet. Wat dat moet kosten? Voor € 499 onderdruk jij het geluid!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Waarom een elektrische fiets wat voor jou is?

Natuurlijk ben je een mannetje en perfect in staat om zonder hulp te fietsen, ...

GoPro Hero 6 heeft zijn naam niet gestolen

Nope, we gaan jullie niet lastigvallen met de technologische uiteenzetting over de nieuwe GoPro ...

Nieuwe informatie over PlayStation 5 uitgelekt

Haal die scheurkalender en begin te scheuren… Hoe groot we ondertussen al mogen zijn, ...

Hosting door Fraai