SPOILER ALERT! Het verhaal van Tom Waes’ Undercover 2 is gekend!

Het wordt nog spannender…

Dat Undercover, de serie met in de hoofdrol Tom Waes een waar succes was, kunnen we niet onder stoelen of banken steken. En niet alleen hier…zo staat de serie in Engeland in de top 3 van best bekeken buitenlandse series op Netflix. Dat reeks 2 er ging komen, wisten we vrijwel direct, over het verhaal konden we nog niet veel vertellen…tot nu! Undercover seizoen 2 in de maak.

De opnames zijn begonnen en het goede nieuws is dat alle hoofdpersonages terugkeren. Bob Lemmens of ‘Peter Bogaert’ (Tom Waes), de knappe agente Kim de Rooij of ‘Anouk Janssens’ (Anna Drijver), beroepscrimineel Ferry Bouman en de naïeve Danielle Bouman, gespeeld door Elise Schaap, zullen ook schitteren in reeks 2.

Waar het eerste seizoen nog op een camping zich in Lommel, aan de Belgisch-Nederlandse grens, afspeelt en Bob en Kim het drugsnetwerk rond Ferry Bouwman oprolden gaan ze nu een pak verder. In seizoen 2 stuiten de twee undercoveragenten op een illegale wapenhandel van Syrië naar België. Maar ook Ferry Bouwman, die voor een paar jaar achter de tralies zit, is de slinkse manier waarop hij gepakt is niet vergeten. Hij doet er vanuit de gevangenis alles aan op uit te zoeken wie de echte Peter en Anouk zijn.

We zijn benieuwd naar de eerste beelden. De serie zelf zal te zien zijn in het voorjaar van 2020.

 

You May Also Like

Tomorrowland Winter wordt heetste festival in de sneeuw!

Tot op de dag van vandaag vonden wij Snowbombing in Mayrehofen hét te beleven ...

Love Island komt terug en jij kan erbij zijn!

Je moet je wel aan de regels houden… Over die regels hebben we het ...

Bekende Nederlanders maken elkaar op geniale wijze af! (video)

Wij, de redactie van Whatmatters kunnen wel eens grof zijn, houden van zwarte humor ...

Hosting door Fraai