SPOILER ALERT! Het verhaal van Tom Waes’ Undercover 2 is gekend!

Het wordt nog spannender…

Dat Undercover, de serie met in de hoofdrol Tom Waes een waar succes was, kunnen we niet onder stoelen of banken steken. En niet alleen hier…zo staat de serie in Engeland in de top 3 van best bekeken buitenlandse series op Netflix. Dat reeks 2 er ging komen, wisten we vrijwel direct, over het verhaal konden we nog niet veel vertellen…tot nu! Undercover seizoen 2 in de maak.

De opnames zijn begonnen en het goede nieuws is dat alle hoofdpersonages terugkeren. Bob Lemmens of ‘Peter Bogaert’ (Tom Waes), de knappe agente Kim de Rooij of ‘Anouk Janssens’ (Anna Drijver), beroepscrimineel Ferry Bouman en de naïeve Danielle Bouman, gespeeld door Elise Schaap, zullen ook schitteren in reeks 2.

Waar het eerste seizoen nog op een camping zich in Lommel, aan de Belgisch-Nederlandse grens, afspeelt en Bob en Kim het drugsnetwerk rond Ferry Bouwman oprolden gaan ze nu een pak verder. In seizoen 2 stuiten de twee undercoveragenten op een illegale wapenhandel van Syrië naar België. Maar ook Ferry Bouwman, die voor een paar jaar achter de tralies zit, is de slinkse manier waarop hij gepakt is niet vergeten. Hij doet er vanuit de gevangenis alles aan op uit te zoeken wie de echte Peter en Anouk zijn.

We zijn benieuwd naar de eerste beelden. De serie zelf zal te zien zijn in het voorjaar van 2020.

 

You May Also Like

Nieuw vriendinnetje Leonardo DiCaprio niet enthousiast over zijn acteerwerk

Althans toch niet over zijn prestaties in The Revenant, de film waar hij nota ...

Alexis Ren is Sports Illustrated Rookie of The Year 2018

Aangezien wij in België (en Nederland?) jammer genoeg geen badpakkenspecials meer hebben (RIP ‘P’ ...

Will Smith lanceert custom made 'Fresh Prince' sneaker

We’d like to take a minute, just sit right there, to tell you how ...

Hosting door Fraai