SPOILER ALERT! Het verhaal van Tom Waes’ Undercover 2 is gekend!

Het wordt nog spannender…

Dat Undercover, de serie met in de hoofdrol Tom Waes een waar succes was, kunnen we niet onder stoelen of banken steken. En niet alleen hier…zo staat de serie in Engeland in de top 3 van best bekeken buitenlandse series op Netflix. Dat reeks 2 er ging komen, wisten we vrijwel direct, over het verhaal konden we nog niet veel vertellen…tot nu! Undercover seizoen 2 in de maak.

De opnames zijn begonnen en het goede nieuws is dat alle hoofdpersonages terugkeren. Bob Lemmens of ‘Peter Bogaert’ (Tom Waes), de knappe agente Kim de Rooij of ‘Anouk Janssens’ (Anna Drijver), beroepscrimineel Ferry Bouman en de naïeve Danielle Bouman, gespeeld door Elise Schaap, zullen ook schitteren in reeks 2.

Waar het eerste seizoen nog op een camping zich in Lommel, aan de Belgisch-Nederlandse grens, afspeelt en Bob en Kim het drugsnetwerk rond Ferry Bouwman oprolden gaan ze nu een pak verder. In seizoen 2 stuiten de twee undercoveragenten op een illegale wapenhandel van Syrië naar België. Maar ook Ferry Bouwman, die voor een paar jaar achter de tralies zit, is de slinkse manier waarop hij gepakt is niet vergeten. Hij doet er vanuit de gevangenis alles aan op uit te zoeken wie de echte Peter en Anouk zijn.

We zijn benieuwd naar de eerste beelden. De serie zelf zal te zien zijn in het voorjaar van 2020.

 

You May Also Like

Jeremy Clarckson & friends als helden in laatste aflevering The Grand Tour

Voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Grand Tour, zijn de ...

Wij losten de ‘Tablet of Whatmatters’ op EOTB Double Dutch-babe Jamecia

Vergeet Temptation Island, vergeet Love Island, wil je keiharde actie en drama van een ...

Vacature: Binge-Watcher bij NETFLIX

Heb je net naast de baan van Private Island Keeper bij Richard Branson gegrepen? ...

Hosting door Fraai