Slapen als een prins in het Midden-Oosten in Al Bait Sharjah

Dubai en Abu Dhabi, de places to be om al het klatergoud van de wereld te aanschouwen? Kan best zijn, maar weet dat het meest luxueuze hotel momenteel in Sharjah wordt neergepoot. Say what?

Onbekend emiraat

Op slechts een 20-tal kilometer van de luchthaven van Dubai vind je de emiraat Sharjah. Totaal onbekend, maar wel goed voor het nieuwe Al Bait Sharjah hotel. Sharjah is een stuk traditioneler dan zijn buur Dubai en het is er vruchteloos zoeken naar een cocktailbar, logisch dus dat wij er nog nooit van gehoord hadden.


Met het Al Bait Sharjah hotel komt daar echter verandering in. Dit nieuwe hotel dat onderdeel uitmaakt van de Leading Hotels of the World, ligt op wandelafstand van een fenomenale souk. Maak je klaar voor een portie authenticiteit. Het hoteldomein voelt aan als een ommuurde stad, terwijl je over de verlichte paden van hammam, naar museum, naar ice cream store struint. Het hotel telt slechts 53 suites, maar verdwalen op het domein is best mogelijk.

Verwacht je aan romantische kamers met heel wat authentieke elementen, die baden in de sfeer van het Midden-Oosten.

 

Weet dat Sharjah maar liefst 19 musea telt, maar dat je net zo goed op korte tijd in Dubai staat. Wil je je na het klatergoud echter terugtrekken in je eigen, romantische setting, dan zit je hier perfect.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dubai krijgt er fantastisch hotel bij

Ongetwijfeld vallen we in herhaling, maar Dubai blijft super populair. Als we kijken welke ...

Nog geen inspiratie voor onder de kerstboom? KEREL ORIGINAL!

Echte kerels? Die drinken bier! En bij voorkeur een biertje van KEREL natuurlijk. Al ...

3 nieuwe hotspots

Nieuwe zaken schieten als paddenstoelen uit de grond. In dit artikel lichten we er ...

Hosting door Fraai