Slapen als een prins in het Midden-Oosten in Al Bait Sharjah

Dubai en Abu Dhabi, de places to be om al het klatergoud van de wereld te aanschouwen? Kan best zijn, maar weet dat het meest luxueuze hotel momenteel in Sharjah wordt neergepoot. Say what?

Onbekend emiraat

Op slechts een 20-tal kilometer van de luchthaven van Dubai vind je de emiraat Sharjah. Totaal onbekend, maar wel goed voor het nieuwe Al Bait Sharjah hotel. Sharjah is een stuk traditioneler dan zijn buur Dubai en het is er vruchteloos zoeken naar een cocktailbar, logisch dus dat wij er nog nooit van gehoord hadden.


Met het Al Bait Sharjah hotel komt daar echter verandering in. Dit nieuwe hotel dat onderdeel uitmaakt van de Leading Hotels of the World, ligt op wandelafstand van een fenomenale souk. Maak je klaar voor een portie authenticiteit. Het hoteldomein voelt aan als een ommuurde stad, terwijl je over de verlichte paden van hammam, naar museum, naar ice cream store struint. Het hotel telt slechts 53 suites, maar verdwalen op het domein is best mogelijk.

Verwacht je aan romantische kamers met heel wat authentieke elementen, die baden in de sfeer van het Midden-Oosten.

 

Weet dat Sharjah maar liefst 19 musea telt, maar dat je net zo goed op korte tijd in Dubai staat. Wil je je na het klatergoud echter terugtrekken in je eigen, romantische setting, dan zit je hier perfect.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Draai eens een tattoo uit een kauwgomballenautomaat

We weten het, we hebben het maandag nog maar pas over tattoos gehad en ...

5 populaire Instagram hotels!

Uiteraard moet een goed hotel vooral een onberispelijke service, heel wat faciliteiten en prachtige ...

De LED verlichte fles van Belvedere: Midnight Saber

Is het omdat we tegenwoordig een pak minder vaak op stap gaan dan vroeger, ...

Hosting door Fraai