Slapen als een prins in het Midden-Oosten in Al Bait Sharjah

Dubai en Abu Dhabi, de places to be om al het klatergoud van de wereld te aanschouwen? Kan best zijn, maar weet dat het meest luxueuze hotel momenteel in Sharjah wordt neergepoot. Say what?

Onbekend emiraat

Op slechts een 20-tal kilometer van de luchthaven van Dubai vind je de emiraat Sharjah. Totaal onbekend, maar wel goed voor het nieuwe Al Bait Sharjah hotel. Sharjah is een stuk traditioneler dan zijn buur Dubai en het is er vruchteloos zoeken naar een cocktailbar, logisch dus dat wij er nog nooit van gehoord hadden.


Met het Al Bait Sharjah hotel komt daar echter verandering in. Dit nieuwe hotel dat onderdeel uitmaakt van de Leading Hotels of the World, ligt op wandelafstand van een fenomenale souk. Maak je klaar voor een portie authenticiteit. Het hoteldomein voelt aan als een ommuurde stad, terwijl je over de verlichte paden van hammam, naar museum, naar ice cream store struint. Het hotel telt slechts 53 suites, maar verdwalen op het domein is best mogelijk.

Verwacht je aan romantische kamers met heel wat authentieke elementen, die baden in de sfeer van het Midden-Oosten.

 

Weet dat Sharjah maar liefst 19 musea telt, maar dat je net zo goed op korte tijd in Dubai staat. Wil je je na het klatergoud echter terugtrekken in je eigen, romantische setting, dan zit je hier perfect.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Duurste Penthouse Nederland ligt in Rotterdam

Een prijs is vooralsnog onbekend… Maar dat je er een paar ribben voor uit ...

Signalen dat een chick met je aan het flirten is

One of the most important questions to life itself. Vindt die vrouw uit het ...

Ayrton Senna’s gouden Rolex kan zo de jouwe zijn

Uniek in al zijn aspecten Hoeven we Ayrton Senna nog voor te stellen? Wij ...

Hosting door Fraai