Schoon volk gespot tijdens EOTS Beach Soccer Tournament in FamouZ Knokke

Eerste EOTS Beach Soccer Tournament meteen schot in de roos!

En of er gescoord werd door de sympathieke dames en heren van EOTS. Naast hun al erg bekende award-uitreikingen, dit jaar in Place2Party te Torhout en Club Exo te Sint-Niklaas, trokken ze naar Knokke om in de ‘famous’ beachbar FamouZ om er 8 teams te laten strijden tot Beach Soccer Ploeg van het jaar. En dat er meer te zien was dan alleen beach voetbal, werd ons al heel snel duidelijk.

Door deze toch wel eerste succesvolle editie komt er ook volgend jaar een nieuwe en nog grotere editie. Wij met Whatmatters melden ons (als (ex-)-topvoetballers) meteen aan en komen sowieso met een ploegje! Wie nog? Meer info vind je ongetwijfeld via Facebook.

tcoc

You May Also Like

Whatmatters WK Veldrijden Special

Vandaag geen motoren, op één betrapte mechanisch gemanipuleerde fiets na, toegelaten op het circuit ...

Oost- en West Vlaanderen maken zich klaar voor EOTS Voetbal-awards

Het voetbalseizoen eindigen in stijl! Ons seizoen, of is het carrière, zit er al ...

Hosting door Fraai