Schoon volk gespot tijdens EOTS Beach Soccer Tournament in FamouZ Knokke

Eerste EOTS Beach Soccer Tournament meteen schot in de roos!

En of er gescoord werd door de sympathieke dames en heren van EOTS. Naast hun al erg bekende award-uitreikingen, dit jaar in Place2Party te Torhout en Club Exo te Sint-Niklaas, trokken ze naar Knokke om in de ‘famous’ beachbar FamouZ om er 8 teams te laten strijden tot Beach Soccer Ploeg van het jaar. En dat er meer te zien was dan alleen beach voetbal, werd ons al heel snel duidelijk.

Door deze toch wel eerste succesvolle editie komt er ook volgend jaar een nieuwe en nog grotere editie. Wij met Whatmatters melden ons (als (ex-)-topvoetballers) meteen aan en komen sowieso met een ploegje! Wie nog? Meer info vind je ongetwijfeld via Facebook.

You May Also Like

Unieke beelden uit de ruimte: Tesla Roadster 'rijdt' naar Mars!

Wat een baas, die Elon Musk. Of hij deze nacht één minuut geslapen heeft? ...

Wordt Matterhorn Süd onze nieuwe hotspot op het Antwerpse Zuid?

Zou zo maar eens kunnen!  Matterhorn, de even bekende als succesvolle zaak aan de ...

Hosting door Fraai