Rambo nog niet op pensioen! Hier zijn de eerste beelden van ‘Last Blood’

Hou je vast aan de takken van de jungle…

The Sly is Back en wie dacht dat de oude knar een oude en gepensioneerde Vietnam-veteraan op het witte doek zal projecteren mag nu eventjes op het puntje van zijn stoel gaan zitten. John Rambo, wat grijzer en zonder krullen, is terug en iedereen op zijn pad heeft het geweten.

Wat de titel doet vermoeden is dat dit de laatste episode van Johns avonturen zijn. Een laatste keer bloedvergieten, een laatste keer een strottenhoofd met twee vingers uittrekken en gerechtigheid geschieden in een wrede wereld.

Leuk detail…niemand minder dan onze nationale DJ-held Dimitri Vegas is één van de acteurs in deze film. Welke rol hij opneemt, weten we vooralsnog niet. Aangezien er maar één goede kerel is in Rambo, ongetwijfeld een slechterik.

Check hier de trailer…

You May Also Like

Peaky Blinders 5: Harder wordt het niet (trailer)

Laat het maar snel beginnen We hebben er eventjes op moeten wachten maar het ...

Win één van de vijf duotickets voor Rambo V: Last Blood

Den Bompa op oorlogspad…  Bijna veertig jaar nadat John Rambo een 150-tal (corrupte) soldaten ...

Hosting door Fraai