Rambo nog niet op pensioen! Hier zijn de eerste beelden van ‘Last Blood’

Hou je vast aan de takken van de jungle…

The Sly is Back en wie dacht dat de oude knar een oude en gepensioneerde Vietnam-veteraan op het witte doek zal projecteren mag nu eventjes op het puntje van zijn stoel gaan zitten. John Rambo, wat grijzer en zonder krullen, is terug en iedereen op zijn pad heeft het geweten.

Wat de titel doet vermoeden is dat dit de laatste episode van Johns avonturen zijn. Een laatste keer bloedvergieten, een laatste keer een strottenhoofd met twee vingers uittrekken en gerechtigheid geschieden in een wrede wereld.

Leuk detail…niemand minder dan onze nationale DJ-held Dimitri Vegas is één van de acteurs in deze film. Welke rol hij opneemt, weten we vooralsnog niet. Aangezien er maar één goede kerel is in Rambo, ongetwijfeld een slechterik.

Check hier de trailer…

tcoc

You May Also Like

Whatmatters Filmtip: Cold Pursuit (Liam Neeson)

En wij geven 5 duotickets weg! Mannen die houden van een stevige actiefilm, spits ...

Will Smith…van ‘Fresh Prince’ tot Koning van Abu Dhabi

Het spannendste wat de F1-race van Abu Dhabi te bieden had… Over de race ...

Spoiler Alert!! Eerste video Casa De Papel 3 gelekt!

Laat deel III maar snel beginnen! Voor zij die onder een steen of in ...

Hosting door Fraai