Pigeon simulator is dé game voor elke duivenliefhebber…en hater!

Kom kom kom kom…

Als er één dier is waar je soms het vliegend schijt van krijgt, dan is het wel het meest irritante beest in de stad, een duif.  Ook op ‘den buiten’ waar ondergetekende woont, zijn ze een echte plaag en zeker wanneer mijnheer de buurman, een notoir duivenmelker, zijn trossen lost. Je net gewassen wit hemd op de wasdraad is dan klaar voor een nieuw rondje in de wastrommel.

Wat als je nu zelf eens dat lekker irritant ‘schijt-graag’ rotbeest kan zijn? Wel, in Pigeon Simulator kan je als duif in de stad rondvliegen en wat keet schoppen. Het bizarste maar tegelijk ook wel één van de meest leuke spellen ooit!

Bekijk de trailer en je weet gelijk voor welk spel jij instant naar de gamestore holt!

You May Also Like

De eerste 15 minuten Call of Duty zijn heftig!

Afgelopen week is Call of Duty: WWII eindelijk gereleased. Het sein om ons voor ...

Arcadetreasures: Puur jeugdsentiment!

Was jij ook een gamer, zo rond 1990? Dan zat je in die tijd ...

Sony plant release PS5 eind 2018

Horen we dit goed? Plant Sony een compleet nieuwe PlayStation amper twee jaar na ...

Hosting door Fraai