Picknicken met Rolls Royce

Bij Whatmatters zijn we van ons eerste bubbeltje niet dood gevallen, laat dat duidelijk zijn. Nu de zomer in het land is, drinken we het edele vocht nog net iets meer. Romantische zielen als we zijn, nemen we de champagne zelfs mee op picknick en dat doen we met de Rolls Royce picknickset.

Picknick in stijl

Aluminium, leder en carbon maken van deze picknickset een waar pareltje. 4 champagneflutes van kristal, twee luxe doosjes voor de kaviaar en temperatuurcontrole. Met deze set ben je sowieso het mannetje op Knokke plage. Hopelijk ga je wel geregeld picknicken zodat je je investering van 40.000 er op zijn minst uithaalt. Dit geweldig setje aanschaffen doe je bij de lokale Rolls Royce dealer, meteen ook een reden om daar nog eens binnen te lopen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

6 levenslessen van een ultieme playboy

Nee, we hebben van weinig mensen lessen te leren. Niet dat we niet leergierig ...

Proef de Cohiba Atmosphere Club in Antwerpen!

Een exclusieve members club in Antwerpen van Cohiba? Eerlijk, we hadden er bij Whatmatters ...

Gin met een mijnverleden: Black Mountains Gin

Belgische gins, we zien het bij Whatmatters als onze missie, ze jullie stuk voor ...

Hosting door Fraai