Picknicken met Rolls Royce

Bij Whatmatters zijn we van ons eerste bubbeltje niet dood gevallen, laat dat duidelijk zijn. Nu de zomer in het land is, drinken we het edele vocht nog net iets meer. Romantische zielen als we zijn, nemen we de champagne zelfs mee op picknick en dat doen we met de Rolls Royce picknickset.

Picknick in stijl

Aluminium, leder en carbon maken van deze picknickset een waar pareltje. 4 champagneflutes van kristal, twee luxe doosjes voor de kaviaar en temperatuurcontrole. Met deze set ben je sowieso het mannetje op Knokke plage. Hopelijk ga je wel geregeld picknicken zodat je je investering van 40.000 er op zijn minst uithaalt. Dit geweldig setje aanschaffen doe je bij de lokale Rolls Royce dealer, meteen ook een reden om daar nog eens binnen te lopen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Belgisch outdoor design: Moróro

Nee, een grote tuin is voor mijn beperkt budget niet weggelegd, maar een fijn ...

Voor 1 miljoen dollar op vakantie …

Wat roebels te spenderen en toe aan een reisje? Voor 1 miljoen dollar word ...

Met deze 4 tips versier je een betere hotelkamer

Je kan liegen, bedelen, smeken, een nummertje opvoeren met de baliebediende en zo kunnen ...

Hosting door Fraai