Pavlok helpt je van je verslavingen af!

Vreet jij je wezenloos als er een zak chips wordt opengetrokken? Moet je de bodem van de zak M&M’s zien? Dan is deze armband vast wat voor jou! Pavlok komt immers met een armband op de markt die je een kleine elektroshock geeft, telkens je overdrijft met snacken. Ideaal voor mannen zonder karakter …

Slechte gewoontes afleren

Houd je je wel aan je goede gedrag en kan je de verleiding weerstaan, dan sprokkel je rewards. Niet dat je daar een hol aan hebt, maar toch. De armband weet perfect wanneer je rookt, snoept of op je nagels aan het buiten bent, deze armband analyseert immers je bewegingen. Gedaan met jezelf voor de gek te houden.

De eerste reacties zijn alvast laaiend enthousiast en de armband zou echt helpen om van je verslaving af te geraken. Naast elektroshocks heeft de armband ook een ingebouwde slaapfunctie om wat slaaphygiëne te creëren.

Betaalbare coaching

De duurste versie is van jou voor 199 dollar, dus dat valt al bij al nog wel mee. Er wordt internationaal geleverd. Via de armband kun je ook anderen aanmoedigen, krijg je relevant nieuws en wordt je gestimuleerd. Terwijl jij met je armband in de weer gaat, drinken wij alvast nog een glaasje. Niets mis met een verslaving!  

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Samsung Space Monitor: het minimalistische computerscherm

Op de Whatmatters redactie zijn we trouwe MacBook gebruikers, maar we geven het toe, ...

Kickeren als een baas doe je met deze virtuele 4K-Kickertafel

We raden je wel op te passen met het bier… Als kids uit de ...

Nieuwe informatie over PlayStation 5 uitgelekt

Haal die scheurkalender en begin te scheuren… Hoe groot we ondertussen al mogen zijn, ...

Hosting door Fraai