Op zijn Italiaans in Amsterdam: Georgio’s Café

Een citytrip Amsterdam is altijd een goed idee. Het wemelt er van de leuke zaakjes en er komen er altijd maar bij. Een nieuw topadresje? Ongetwijfeld Georgio’s Café op de Stadhouderskade. Geniet er in een topsetting van de meesterlijke keuken van chef Fabrizio Pinna.

De sfeer van de jaren ’50

Deze Italiaanse chef werd al meermaals bekroond tot beste Italiaanse chef van Nederland, dus qua food zit je hier goed. Met zijn keuken wil hij de echte Italiaanse sfeer naar Amsterdam brengen en daar lijkt hij goed in te lukken. Qua inrichting gaat men bij Georgio’s Café resoluut voor de authentieke sfeer. Rood-wit linnen, houten tafeltjes en een prachtige bar doen je een instant vakantiegevoel krijgen. Het geheel doet een beetje retro aan, wat het charmant maakt.

Je vindt het restaurant in het Fashion & Museum district van Amsterdam, dus er valt meer dan genoeg te ontdekken en beleven. Een ideaal adresje dus om tijdens je volgende tripje naar Amsterdam binnen te vallen. Het restaurant is 7 dagen per week open vanaf de lunch.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Party boat

Bij Whatmatters hebben we wat met water. Niet dat we dat veelvuldig drinken maar ...

Whatmatters Weekend-Tip: We Can Dance (Zeebrugge)

Waar zijn die Cowboys en Cowgirls hier? En of we getriggerd zijn na de ...

Tanja Dexters opent dit weekend haar Flamingo Bar

Een nieuwe start… Dat Tanja een beetje op de dool was de afgelopen jaren ...

Hosting door Fraai