Offroad met de Lamborghini Huracán Sterrato

Omdat stoere jongens ook wel eens in het zand willen spelen…

Ok, het is niet de eerste keer ze de offroad-toer opgaan, kijk maar even naar hun toch wel heerlijke SUV, de Urus maar wat de Italianen nu uit hun klei boetseerden doet ons al verlekkeren. Zo bouwden ze een offroad-concept op basis van de Huracán. Zo komt hij iets hoger van de grond en kan hij dus ook op een rotsig parcours uit de rubberen sloffen.

Huracán Sterrato

Mocht je dus nog een speelgoedje zoeken om in de bossen te crossen, is deze jouw maatje. De bodemvrijheid van deze patser is met 4,7 centimeter vergroot. Ook de wielkasten zijn aangepast en werden er een dik setje offroad rubbers opgelegd. Verder is deze 4×4 ook voorzien van vierwielbesturing, een ingenieus systeem dat we ook terugzien op de Lamborghini Urus.

Soit, een bos of berg, nu!

You May Also Like

Tesla komt volgend jaar met pick-up die minder dan $50.000 moet kosten

Net geen 45.000 Euro… Hoewel…zeiden ze van Model 3 ook niet dat hij $35.000 ...

Porsche denkt al volop aan de zomer: 911 Cabrio

Het dak eraf! Het gaat snel bij de jongens met het zwart steigerend paard ...

Koop en Tag Heuer en krijg er een Aston Martin bij!

Of andersom kan ook… Ons favoriet Zwitsers horlogemerk gaat al langer een samenwerking met ...

Hosting door Fraai