Offroad met de Lamborghini Huracán Sterrato

Omdat stoere jongens ook wel eens in het zand willen spelen…

Ok, het is niet de eerste keer ze de offroad-toer opgaan, kijk maar even naar hun toch wel heerlijke SUV, de Urus maar wat de Italianen nu uit hun klei boetseerden doet ons al verlekkeren. Zo bouwden ze een offroad-concept op basis van de Huracán. Zo komt hij iets hoger van de grond en kan hij dus ook op een rotsig parcours uit de rubberen sloffen.

Huracán Sterrato

Mocht je dus nog een speelgoedje zoeken om in de bossen te crossen, is deze jouw maatje. De bodemvrijheid van deze patser is met 4,7 centimeter vergroot. Ook de wielkasten zijn aangepast en werden er een dik setje offroad rubbers opgelegd. Verder is deze 4×4 ook voorzien van vierwielbesturing, een ingenieus systeem dat we ook terugzien op de Lamborghini Urus.

Soit, een bos of berg, nu!

You May Also Like

Met deze wagens rijden F1-piloten in het dagelijkse leven

Niet altijd even sexy… Ok, mannen als Lewis Hamilton hebben een verzameling dure en ...

De stad in met een Propella

Dat e-bikes de wind in de zeilen hebben is een zwaar understatement. Meer en ...

Beste uit twee werelden: Porsche 911 (992) Targa

Dé mooiste… Hoewel het een Duitser is, kan je er jouw Zwitserse polsjuweel op ...

Hosting door Fraai