Offroad met de Lamborghini Huracán Sterrato

Omdat stoere jongens ook wel eens in het zand willen spelen…

Ok, het is niet de eerste keer ze de offroad-toer opgaan, kijk maar even naar hun toch wel heerlijke SUV, de Urus maar wat de Italianen nu uit hun klei boetseerden doet ons al verlekkeren. Zo bouwden ze een offroad-concept op basis van de Huracán. Zo komt hij iets hoger van de grond en kan hij dus ook op een rotsig parcours uit de rubberen sloffen.

Huracán Sterrato

Mocht je dus nog een speelgoedje zoeken om in de bossen te crossen, is deze jouw maatje. De bodemvrijheid van deze patser is met 4,7 centimeter vergroot. Ook de wielkasten zijn aangepast en werden er een dik setje offroad rubbers opgelegd. Verder is deze 4×4 ook voorzien van vierwielbesturing, een ingenieus systeem dat we ook terugzien op de Lamborghini Urus.

Soit, een bos of berg, nu!

You May Also Like

Een driewieler voor echte mannen, de Vanderhall Carmel

Die willen we wel eens uittesten… Een driewieler…in ons geval moeten we toch al ...

De waanzinnige ZAGATO Shooting Break van Aston Martin

Het is zover! Het legendarische automerk Aston Martin – de trouwe metgezel van James ...

Plant Audi met zijn R8 een recordaanval op de ‘Groene Hel’

‘R8 Green Hell’, de naam is in ieder geval al gepatenteerd…  Binnenkort gaat de ...

Hosting door Fraai