Offroad met de Lamborghini Huracán Sterrato

Omdat stoere jongens ook wel eens in het zand willen spelen…

Ok, het is niet de eerste keer ze de offroad-toer opgaan, kijk maar even naar hun toch wel heerlijke SUV, de Urus maar wat de Italianen nu uit hun klei boetseerden doet ons al verlekkeren. Zo bouwden ze een offroad-concept op basis van de Huracán. Zo komt hij iets hoger van de grond en kan hij dus ook op een rotsig parcours uit de rubberen sloffen.

Huracán Sterrato

Mocht je dus nog een speelgoedje zoeken om in de bossen te crossen, is deze jouw maatje. De bodemvrijheid van deze patser is met 4,7 centimeter vergroot. Ook de wielkasten zijn aangepast en werden er een dik setje offroad rubbers opgelegd. Verder is deze 4×4 ook voorzien van vierwielbesturing, een ingenieus systeem dat we ook terugzien op de Lamborghini Urus.

Soit, een bos of berg, nu!

You May Also Like

Nieuwe Porsche 911 (992) ondergaat laatste extreme tests

Bijna klaar om ‘en masse’ geproduceerd te worden!  Zeven generaties zijn er ondertussen al ...

Slimme nieuwe Land Rover Defender draagt zware last op de…euh…wielen

Zet hij de toon van zijn 70-jaar oude iconische voorganger verder? Een zware last ...

Audi R8 van slechts 40€ zorgt voor bruutste autoshoot ever

Niets is wat het lijkt. Wie denkt dat Audi een peperdure Audi R8 nodig ...

Hosting door Fraai