Offroad met de Lamborghini Huracán Sterrato

Omdat stoere jongens ook wel eens in het zand willen spelen…

Ok, het is niet de eerste keer ze de offroad-toer opgaan, kijk maar even naar hun toch wel heerlijke SUV, de Urus maar wat de Italianen nu uit hun klei boetseerden doet ons al verlekkeren. Zo bouwden ze een offroad-concept op basis van de Huracán. Zo komt hij iets hoger van de grond en kan hij dus ook op een rotsig parcours uit de rubberen sloffen.

Huracán Sterrato

Mocht je dus nog een speelgoedje zoeken om in de bossen te crossen, is deze jouw maatje. De bodemvrijheid van deze patser is met 4,7 centimeter vergroot. Ook de wielkasten zijn aangepast en werden er een dik setje offroad rubbers opgelegd. Verder is deze 4×4 ook voorzien van vierwielbesturing, een ingenieus systeem dat we ook terugzien op de Lamborghini Urus.

Soit, een bos of berg, nu!

tcoc

You May Also Like

Primeur! Temptation Jill siert als eerste BV cover van GR8!

Tuning cars en babes…twee zaken die hand in hand samen gaan! Je kan geen ...

Geheel verwacht…hier is de BMW 3-serie Touring

Altijd net dat tikkeltje meer!  We moeten bekennen…we hebben altijd een zwak gehad voor ...

Zo ziet een werkdag eruit bij Porsche

Ze zeggen wel eens dat een man met een Porsche met zijn wagen de ...

Hosting door Fraai