Nederlandse festivals waar je sowieso een lief scoort!

Festivals, een geweldig jachtterrein om een nieuw lief op te scharrelen. Mag het een Nederlandse zijn of misschien wel een verdwaalde Belgische over de grens? Volgens de dating app Happn, zijn dit alvast 4 festivals waar je moet zijn om een mokkel te scoren. Lukt het niet spontaan, dan kun je nog altijd de app inschakelen. Stuur ons alvast wat beelden van je verovering!

 

Down The Rabbit Hole

 

Van 5 tot en met 7 juli ga je hier helemaal loos. Drie dagen lang ga je in Ewijk feesten als de beesten en hopelijk paren als de konijnen. 3 podia vernoemt naar konijnenrassen verwelkomen je, maar net zo goed vinden er op het festivalterrein heel wat andere activiteiten plaats. Pottenbakken iemand?

Wildeburg

 

Mag het allemaal wat alternatiever, groener en meer eco, trek dan 12,13 en 14 juli naar de polder van Wildeburg. Je bevindt je hier in the middle of nowhere. Ronkende namen vonden we niet op de affiche, maar voor een ecologisch diertje ben je hier op je plek. Drie dagen complete waanzin zonder grenzen.

Lowlands

 

Van 16 tot en met 18 augustus is het  feesten geblazen. Muziek, theater, film, literatuur, … Wie weet sla je hier nog iemand intelligent aan de haak! Twaalf podia met kleppers The National, New Order, Royal Blood en ga zo maar door. Voor ieder wat wils!

Ultrasonic Festival

 

Op 13 juli knallen de speakers op de Maarsseveense Plassen. Alle moderne muziekstijlen komen hier aan bod en je danst de benen vanonder je lijf. Deze locatie in Utrecht is één groot speelparadijs. Beklim de kermisattracties, speel zelf de clown en tik dat prettig gestoord vrouwtje op de kop, het is je gegund!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Job nodig maar geen ervaring? Hier verdien je 220 000€ per jaar

Wij behoren nog net tot de Millennials, oftewel gen Y, én de generatie die geboren werd ...

Farten in bijzijn van je lief? DOEN!

We kennen allemaal het gevoel van een opgeblazen buik en de zaligheid om deze ...

Vergeet Bad Boys, vrouwen gaan voor Nice Guys!

Een nieuw onderzoek toont aan dat mannen met zachter kantje meer seks hebben dan ...

Hosting door Fraai