LiQ eens aan een alcoholisch ijsje

Bij een bloedhete dag hoort onlosmakelijk een ijsje, toch? De jonge starters Jorgo Stuyve en Nicolas Destoop zijn hier ook van overtuigd, maar geven er een klein extraatje aan. Ze brengen nu met LiQ een premium alcohol infused ice cream op de markt. Een ijsje voor adults only dus.

100% Belgisch

LiQ is volledig Belgisch en er zijn al heel wat smaken verkrijgbaar, zowel in roomijs als in sorbet. De heren gebruiken natuurlijke ingrediënten en focussen ook op duurzaamheid. Zo kiezen ze voor biologisch afbreekbare verpakkingen en zijn de lepeltjes van de ijsjes volledig vegan.

LiQ roomijs en sorbets komen in zes verschillende smaken. Gaande van het roomijs Amaretto Cookie Crunch, Irish Coffee Crumble, Bourbon Salted Caramel en Coconut Rum Punch tot de twee sorbets (Limoncello Raspberry Ripple en Strawberry Rum Daiquiri). Elke portie van 120 ml bevat een alcoholpercentage van 5 procent.

Dronken ga je er niet van worden, maar laat dat de pret vooral niet drukken.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Brussels Cocktail Week

Als rasechte Antwerpenaar mag ik dan verdwalen in Brussel, voor de Brussels Cocktail Week ...

3 low budget citytrips

Geen massa roebels ter beschikking, maar toch tijd om er even tussenuit te knijpen? ...

De mooiste skyline ter wereld

‘Antwaarpe gij zijt gij veur mij, de stad waar dakkik zen geboren’, niemand die ...

Hosting door Fraai