LiQ eens aan een alcoholisch ijsje

Bij een bloedhete dag hoort onlosmakelijk een ijsje, toch? De jonge starters Jorgo Stuyve en Nicolas Destoop zijn hier ook van overtuigd, maar geven er een klein extraatje aan. Ze brengen nu met LiQ een premium alcohol infused ice cream op de markt. Een ijsje voor adults only dus.

100% Belgisch

LiQ is volledig Belgisch en er zijn al heel wat smaken verkrijgbaar, zowel in roomijs als in sorbet. De heren gebruiken natuurlijke ingrediënten en focussen ook op duurzaamheid. Zo kiezen ze voor biologisch afbreekbare verpakkingen en zijn de lepeltjes van de ijsjes volledig vegan.

LiQ roomijs en sorbets komen in zes verschillende smaken. Gaande van het roomijs Amaretto Cookie Crunch, Irish Coffee Crumble, Bourbon Salted Caramel en Coconut Rum Punch tot de twee sorbets (Limoncello Raspberry Ripple en Strawberry Rum Daiquiri). Elke portie van 120 ml bevat een alcoholpercentage van 5 procent.

Dronken ga je er niet van worden, maar laat dat de pret vooral niet drukken.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zuipen maar! Prosecco van Lidl is katervrij!

Een glaasje (of twee, drie, vier, vijf) bubbels…wij kappen ze op onze redactie wel ...

5 reden waarom Mauritius & Dubai op je bucketlist horen!

Laat ons beginnen met Mauritius. Mauritius dat klinkt als wuivende palmbomen, cocktails en koraalriffen ...

Leuven staat weer op de kaart!

Voor Leuven hebben we een zwak bij Whatmatters. Zeker Jens toch, aangezien zijn deerne ...

Hosting door Fraai