Kroatië: Hip & happening!

Nope, we zijn er nog niet geweest: shame on us! Maar we wachten alvast op de uitnodiging om Kroatië eens te gaan verkennen? Waarom? Omdat deze vakantiebestemming in de lift zit. Op basis van de cijfers van TripAdvisor blijkt immers dat veruit de meeste mensen op zoek gingen naar een hotel in Kroatië, de eerste 4 maanden van dit jaar. Het aantal zoekopdrachten steeg met ruim 27%!

Dubrovnik en Split voeren alvast de boventoon en staan qua populariteit bovenaan te blinken.

Wij legden ons oor te luister bij enkele kenners en willen jullie alvast deze 4 adresjes en events aanraden. Het is nog niet te laat om je last minute ticket op de kop te tikken!

Hideout Festival
1 – 5 juli

Hideout is een Kroatisch elektronisch muziekfestival dat plaatsvindt in de iconische nachtclubs op het Zrće strand van Novalja, waaronder Papaya, Kalypso, Aquarius en Noa. Niet enkel de nachtclubs worden overgenomen, er zijn ook tal van boatparty’s die je kunt bijwonen. Ook onze eigen Charlotte De Witte maakt haar opwachting, dat alleen is al een reden om je koffers te pakken. Enkel uitkijken dat je niet overboord flikkert.

Noa Beach Club

Op zoek naar de ultieme feestbestemming? Gevonden! Grote namen maken hier hun opwachting, de sfeer is los, het zicht verbluffend en alles al bij al betaalbaar. Wat moet je nog meer hebben? 11 bars laven de dorstigen, je kunt er je boot aanmeren en een VIP-treatment is makkelijk te scoren.

Culture Club Revelin

Stappen in Dubrovnik, in dit Middeleeuwse kasteel moet je zijn. De club blijft open tot in de vroege uurtjes en de light show is van een hoog niveau. Bartenders met vuurwerk, danseressen en pompende beats houden je vast wel enkele uurtjes bezig. Uitkijken voor een kater!

Central The Club

Ook Split heeft de nachtraven wel wat te bieden. Deze club bijvoorbeeld die zich over twee verdiepingen uitstrekt. De vroegere bioscoop is nu een fancy club met alles erop en eraan. De thema avonden schijnen veelvuldig en legendarisch te zijn …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zo kun je geld verdienen met gokken

Bij Whatmatters zijn we geen gokkers, wij weten het meestal gewoon. Wij besteden onze ...

Als het snel moet gaan…een shotje koffie!

Sloten koffie worden er gesloebberd op onze redactie, en het kan soms niet straf ...

Ontdek Belgische kunstenaars op Jong Bloed

  Gek van Belgisch design en misschien wel wat roebels op zak om deze ...

Hosting door Fraai