Knapperd en open boek Catalina Jacobs leggen we graag op onze rooster

Niet om op te eten natuurlijk…hoewel…we kunnen ook niet ontkennen dat ze er erg appetijtelijk uitziet. Daar deze schoonheid in Hasselt resideert konden we onze plaatselijke correspondent en youngster Patrice nog eens uit zijn stal halen. Waar wij, oude knarren het meestal nog met een etentje en de nodige aangepaste wijnen doen, kreeg deze jonge rekel het gewoon voor elkaar onze vragen door te spelen in de plaatselijke McDonalds. Hij kan iets, onze youngster. Maar genoeg over onze kleine, het draait hier vandaag om dat ravissante en sympathieke model…

Dag Catalina, tussen de Big Mac en Nuggets door…stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
– Nuchter, beide voeten op de grond
– Zorgzaam, altruïstisch
– Sociaal, andere mensen aanspreken
– Slordig, uw kamer is uw kleerkast
– Hongerig, smalle meid, eet graag

Hongerig kunnen we nu al beamen! Wat doe je in het dagelijkse leven?
Mijn dagdagelijkse job is opdienster in Senso Hasselt! I love my job, heb veel contact met klanten, kan er mensenkennis opdoen doordat je mensen leert in te schatten. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om fotoshoots te doen. Zo heb ik onlangs nog een boudoir shoot gehad bij bonosmores.

Owla, niet verkeerd! We kennen je vooral door te scrollen op sociale media…hoe belangrijk is dit voor je?
Ik vind social media toch wel belangrijk omdat ik graag op de hoogte ben van nieuwigheden. Zowel op vlak van wat mijn vrienden in hun leven meemaken of waar andere mensen zich mee bezighouden. De laatste trend met die lelijke sportschoenen, bijvoorbeeld!

Vroeger was er de trend met de DUCKFACE, nu is de  trend met DUCKSHOES OMG?!  (lacht hard met haar eigen mopje) Ik wil mezelf wel totaal niet met andere vergelijken, ik heb mijn eigen stijl en daar ben ik trots op!

Trouwens, ook niks mis met een gelakte Beijing Duck! Effe terug weg van het eten en terug naar jouw sociale media, wat wil je ermee bereiken?
De meeste mensen doen aan fitness of kickboks om zichzelf uit te leven of stoom af te blazen…voor mij zijn shoots mijn manier om mijzelf tot rust te doen komen. In een foto kan ik zoveel emoties uitdrukken en op die manier ook tot mezelf komen.

Over tot rust komen gesproken…naar welk land zou je dan trekken?
Hmmm, hier moet ik toch wel voor naar Roemenië gaan. Ik ben geboren & (tot mijn zevende) getogen in Roemenië. Daar heb je echt nog het typische beeld met de paard en kar, mensen die nog elke ochtend naar de kerk gaan, het typische ouderwetse leven. Voor mij is het een toevluchtsoord om even ‘back to my roots’ te gaan.

We kunnen er ons iets bij voorstellen…wat was je laatste buitenlandse trip?
Calabria…het zuiden van Italië. Dit was een betaalde reis voor een shoot voor de cover van Forbikers magazine

Het was een trip van 2 weken waar ik kon blijven overnachten bij kennissen. Het voelde aan alsof ik bij familie was…een zeer leuke, ontspannen ervaring. Mijn modellencarrière is hier eigenlijk gelanceerd omdat Trudy Abela (Italiaans model) en haar man Johnny Fusca mij een kans wouden geven.

Terecht! Is er met zoveel werk en tussendoor nog shoots in het buitenland nog ruimte voor liefde?
Single and loving it! Ik heb geen goesting in een relatie, maar sta wel open om te daten.

Twee rijen aub! Maar voor we de grote poort openzetten, hoe ben je te verleiden?
FOOOOOOOD! Lekker eten is mijn zwakte, dit hoeft zelfs niet culinair hoogstaand te zijn! Bel me op om om twee uur ’s nachts naar de MCDO te gaan and I’ll marry you! (lacht)!

Patrice, nu snappen we het! Jij wil trouwen! Soit, ga door…
Ik val op mannen die hun mannetje staan, en graag in discussie met me gaan zodat ik kan realiseren dat ik niet altijd gelijk kan hebben! (lacht)

Met ons discussiëren win je nooit maar we gaan je gerust stellen…wij doen het niet om je te versieren, dan hebben we zever thuis! Een goede openingszin…is dat iets dat het ijs doet breken? Of welke is de beste die je al hebt mogen aanhoren?
Pas! (geen ervaringen mee die de moeite zijn)

Nog iets wat je zeker nog wil meegeven? 
Ik had zoveel honger tijdens het interview, dat we besloten om het hier, in een MCDO te doen! (no worries dit was geen flirtmove van Patrice)

Dat denk jij! Voor je het weet begint hij weer over vluggertjes…soit, laten we er ook gelijk aan beginnen…
Euh…

Calme…snel antwoorden is de boodschap…
Shoot!

Het duurste item in mijn kleerkast is…Michael Kors handtas (600€)
Mijn favoriete designermerk is…Versace
Mijn favoriete reisbestemming is…New York, big city life wil ik echt eens kunnen ervaren
Mijn favoriete stad is…Maastricht, SHOPPPENNNNN duhhh
Bikini of lingerie? Both, zolang het maar met een string is (LOVE IT)
Mooi dom of lelijk slim? Mooi en dom! Ge kunt nog altijd onderwezen worden :’)
Geld is voor mij…Niks waard, gezondheid en mentale gevoelens zijn belangrijker dan een muntje of een stuk papier
My ultimate crush is…Justin Bieber, Teenage love en nu nog steeds
Ik word helemaal wild van…Een knappe gespierde man die aanklopt thuis met een zak McDonalds in zijn hand…oh ja, ook niet te vergeten…oude liefdes die sorry berichten sturen geven me ook een geweldig gevoel! (Haha, you lost me)

Ik voel me het meest sexy als ik…Als ik in mijn nieuwe lingerie kan rondlopen
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Mijn kat knuffelen (neen niet mijn poes, mijn KAT)
Als ik de lotto win dan…Ben ik weg naar een onbekend eiland waar niemand me ooit kan vinden, behalve mijn vrienden, familie en toekomstige hubby
Ochtend- of avondseks? Ochtend, een goede start van de dag én avond om wat goed begonnen is, ook goed af te sluiten.
Wat niemand over mij weet is…Ik ben een open boek, no secrets
Als ik de lotto win dan…JENS 2 x winnen lijkt me best gek!?

Niks mis mee, toch? Soit, we bekennen effe afgeleid te zijn bij het zien van je foto’s! Tijd om af te ronden dus! Heel veel succes in alles wat je verder onderneemt, geniet samen met onze zoon Patrice nog van een MCFlurrie en wij zullen alles wel vanop afstand als een goede huisvader blijven volgen op Instagram.


Credits & special thanks:
– Johnny Fusca
– Trudy Abela
– Daniel Smirnoff
– C35
– Peter Gallery
– Tiberio
– Michel Keppens

You May Also Like

Vlaams naaktmodel Marisa Papen riskeert 3 jaar cel in Turkije

Er zijn betere vooruitzichten… De Turken zijn boos! En dit eigenlijk al dik twee ...

Zuiderse knapperd Maithé Rivera Armayones zet ons buitenspel

Om ons buitenspel te zetten, moet je al van goede komaf zijn. Zowel ikzelf ...

Topless Jennifer Aniston laat zien dat 50 het nieuwe 30 is

Daar willen we nog altijd wel ‘Friends’ mee zijn… En voor zij die wel ...

Hosting door Fraai