In deze VW A-Team-bus ben jij de grote held!

Dan rest ons enkel nog de vraag…ben jij B.A., Hannibal, Face of Murdock?

“I love it when a plan comes together”, deze uitspraak van John ‘Hannibal’ Smith hebben ze bij tuningbedrijf Abt goed gesnapt. Zo pimpten ze een VW T6 tot een heuse A-Team busje door de kleuren aan te passen en er een bruut aero-pakketje, dikke grille en opzienbarend rode velgen aan toe te voegen.

Niet alleen de look is een pak bruter, ook onderhuids is deze T6 onder handen genomen. Zo voerden de rekels het vermogen op tot zo’n 235pk en steeg het koppel naar 490Nm. Genoeg om er een stevig en snelle machine van te maken. Zoals het een echte A-Team-bus hoort!

De officiële naam van de bus luidt overigens DA-Team Van, naar de initialen van Daniel Abt, de grote baas van het tuningbedrijf en tot op heden ook nog steeds de eigenaar van dit monsterlijk busje. Soit, voor geld danst de beer en mits genoeg euro’s ben jij binnenkort de echte held onder je vrienden…

Taderadaaaaaaaa, tadataaaaaa, tadaraaatatadaaaa, tatadatataaaaaaaa

You May Also Like

Nederlander deelt zijn waanzinnige garage vol Ferrari’s

Oh ja, ook nog één McLaren… Geheimer dan de schuilplaatsen van alle leden van ...

Whatmatters On Tour: Met nieuwe Jeep Cherokee naar Monaco

Leven als God in Frankr….euh Monaco! Gewichtsverlies van 90 kilogram en een neuscorrectie. Dat ...

Pijnlijk…jongedame rijdt splinternieuwe Ferrari naar de verdoemmenis (Video)

Zeg maar niet te gauw… “First time driving a Ferrari. This truly is the ...

Hosting door Fraai