Hallo LEWIS!

Een eetadresje meer of minder, daar draaien we in Antwerpen onze hand niet voor om. Eén van de nieuwste hotspots en misschien wel één van de meest veelbelovende? LEWIS! Nadat de eigenaars Hoogstraten hebben veroverd, is het nu de beurt aan Antwerpen. Van ambitie gesproken! 

In Hoogstraten wisten de uitbaters met LEWIS een knappe 15 op 20 te scoren in de Gault & Millau en dat kunstje willen ze nu met plezier overdoen. In de schaduw van het Museum voor Schone Kunsten op het Antwerpse Zuid schrijven ze alvast sinds kort een nieuw verhaal. 

 

Nee, we hebben eerder er nooit een voet binnen gezet, maar LEWIS huis in een voormalig rendez-voushotel. Daar is echter niets meer van te merken, want het statige herenhuis kreeg een grondig make-over. De rode lichten verwijzen nog wel lichtjes naar het verleden, maar daar stopt het dan ook. Verwacht je voor de rest aan ruwe materialen, die bruut aandoen en de zaak een moderne uitstraling geven. 

Het menu vind je alvast op de website, houd er rekening mee dat de zaak op zondag en maandag gesloten is en geef je voor de rest over aan de vaardige handen van de chef. Een nieuw adresje om te onthouden!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters gaat voor World of Whisky

De ideale whisky wereld Eerlijk, het is toch al geweten: We zijn gin drinkers ...

PJ GIN in 4 smaken

Sommige ondernemers starten een online mannen magazine met babes, andere brengen een eigen gin ...

Haal nu de beste (bier-)adventskalender ooit in huis!

Laat het maar snel december zijn!  Adventskalenders…een terugkerend fenomeen in december. We kenden ze ...

Hosting door Fraai