Hallo LEWIS!

Een eetadresje meer of minder, daar draaien we in Antwerpen onze hand niet voor om. Eén van de nieuwste hotspots en misschien wel één van de meest veelbelovende? LEWIS! Nadat de eigenaars Hoogstraten hebben veroverd, is het nu de beurt aan Antwerpen. Van ambitie gesproken! 

In Hoogstraten wisten de uitbaters met LEWIS een knappe 15 op 20 te scoren in de Gault & Millau en dat kunstje willen ze nu met plezier overdoen. In de schaduw van het Museum voor Schone Kunsten op het Antwerpse Zuid schrijven ze alvast sinds kort een nieuw verhaal. 

 

Nee, we hebben eerder er nooit een voet binnen gezet, maar LEWIS huis in een voormalig rendez-voushotel. Daar is echter niets meer van te merken, want het statige herenhuis kreeg een grondig make-over. De rode lichten verwijzen nog wel lichtjes naar het verleden, maar daar stopt het dan ook. Verwacht je voor de rest aan ruwe materialen, die bruut aandoen en de zaak een moderne uitstraling geven. 

Het menu vind je alvast op de website, houd er rekening mee dat de zaak op zondag en maandag gesloten is en geef je voor de rest over aan de vaardige handen van de chef. Een nieuw adresje om te onthouden!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Je wijn dagenlang bewaren met de ETO karaf!

Herkenbaar? Je opent een fles wijn, krijgt ze niet op en vervolgens kan je ...

Mary White : de ongekende rebelse koningin!

Moet het altijd gin zijn? Gaat vermout helemaal doorbreken? Bij Whatmatters weten we alvast ...

Dit zijn de 5 lievelingsgerechten van elke man!

Stiekem meelezende vrouwen opgelet! Als je je man eens een culinair orgasme wil bezorgen ...

Hosting door Fraai