Geheel verwacht…hier is de BMW 3-serie Touring

Altijd net dat tikkeltje meer! 

We moeten bekennen…we hebben altijd een zwak gehad voor de BMW 3-reeks Touring. We hebben ooit deze serie dan ook al in twee versies in onze garage zien staan. Of deze een opvolger wordt van onze X5 of 4 Gran Coupé? Laten we stellen dat het een kanshebber is.

En we zijn niet alleen want sinds de lancering in 1987 zijn er maar liefst 1,7 miljoen exemplaren van de Beierse band gerold. Is het zijn lijn? Zijn grotere koffer? Wij hebben hem altijd verkozen omwille van zijn uiterlijk maar laat duidelijk zijn dat we er de praktische voordelen maar al te graag ook bijnemen.

Onderhuids zal deze Touring niet afwijken van de gewone versie en zal zoals gewoonlijk een breed gamma aan motoren leveren. De instapversie (318d) en een voltreffer op de fleetmarkt levert met zijn vier cilinders 150 paardjes op het asfalt. De topversie, de M230i xDrive, en uiteraard een zespitter, zal maar liefst 374 stoere volbloedjes over het asfalt jagen.

Prijzen zijn nog niet bekend. Wat we wel weten is dat deze knappe Beier begin van het najaar in de showroom is te bewonderen!

You May Also Like

Lamborghini Huracán Performante gaat topless!

Zoals elke liefde wel eens topless gaat, kon de Lamborghini Huracán Performante niet achterblijven. ...

Handmade in Belgium: Achielle l Gentleman's Fair

Vandaag kruipen we weer de fiets op. We laten de stalen ros van ’t ...

Wat een monster die Russische GangRena

Ben je toe aan een nieuwe motor? Vind je een Vespa wat te nichterig, ...

Hosting door Fraai