Geef ons heden ons dagelijks brood (van Willem Verlooy)

Geef ons heden ons dagelijks brood … Nee, vrome rekels zijn we niet bij Whatmatters, maar dat belet ons niet tot het dagelijks nuttigen van een sneetje volkoren of desnoods zuurdesem. Binnenkort kunnen we daarvoor op een nieuw plekje in Antwerpen terecht. Nu nieuw … De gekende bakkerij Kondotori wordt overgenomen door raspaardjes Willem Verlooy en Berre Ceupens, die er met Broodboetiek/Patisserie Verlooy, veel meer lekkers gaan produceren dan alleen brood.

Prijzenpakkers

Zowel Willem als Berre wisten in het verleden al heel wat prijzen weg te kapen. Zo werd Willem in 2016 nog door Gault&Millau verkozen tot één van de beste patissiers van België. Ben je dus op zoek naar een stijlvolle en vooral lekkere taart of zweer je bij geweldig gebak, dan weet je meteen waarheen binnenkort. Wist je trouwens dat Willem meer dan 25.000 volgers op Instagram telt, daar kunnen wij nog een puntje aan zuigen.

De familie Verlooy is alvast niet aan haar proefstuk toe, in Westerlo runnen ze al meer dan 8 jaar een bakkerij.

De opening van dit nieuwe filiaal is alvast voorzien op vrijdag 5 juli. Waar? Schermersstraat 8, 2000 Antwerpen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Reistip: Whatmatters op champagne-trip

Mensen die ons al iets beter kennen weten dat wij wel een nat druifje ...

5 spectaculaire restaurants voor op je bucketlist!

Bij Whatmatters weten we een perfect bereid – al dan niet sexy – gerechtje ...

Hosting door Fraai