Ex van Pamela Anderson, Tommy Lee, lust wel een jong blaadje

Zou hij hier ook de liefdesdaad filmen? 

Wie heeft er al van Mötley Crüe gehoord? Tenzij je erg bedreven bent in stevige hardrock zal de naam je misschien niet al teveel zeggen. Wie heeft er al van Pamela Anderson gehoord? Twee rijen! Maar vandaag hebben we het over de drummer van Mötley Crüe, de ex-man van voormalig Baywatch babe Pamela Anderson en de man die wereldberoemd werd door de escapades van zijn gigantische fluit en de rondborstige actrice te filmen en te delen met heel de wereld. Google anders effe sextape Pamela Anderson en Tommy Lee en je weet wat wij bedoelen. Pas wel op dat de baas niet meekijkt.

Nu, de relatie met de überbabe uit de jaren ’90 mag dan al jaren over zijn, de smaakpapillen van deze oude rakker zijn nog niet aangetast. Kijk maar mee naar zijn laatste verovering, de 32 jaar jongere en erg strakke hinde, Brittany Furlan. We hebben nu al compassie met het liefdesgootje…

 

 

You May Also Like

Wij floten naar een mokke aan de dokke! Haar naam? An Kusseler!

“’n Zeemanskroeg…de dokken…de Vogelemart op zondagmorge…’t tjing-tjangsplein en Brabo zie van ze fontein…ne joenge ...

57 landen gezien en nog een bucketlist vol: Margaux Luyten

Wereldverbeteraars je hebt ze in alle mogelijke maten en vormen. Meer nog, je hebt ...

Kennen jullie Fajah Lourens al? Na deze hete clip wel!

Wie kent er Fajah Lourens al? Misschien ken je haar wel onder haar artiestennaam ...

Hosting door Fraai