Een kleine drone, een groots resultaat

Size doesn’t matter, alvast toch niet bij drones. De AIR PIX Mini Drone die momenteel op Indiegogo te krijgen is, is alvast piepklein, maar levert best aardige prestaties. Klein, maar fijn dus.

Deze drone van AirSelfie kost amper 99 dollar, maar tik je momenteel nog voor 79 dollar op de kop. Geen geld voor een drone die makkelijk te gebruiken is, aardige foto’s neemt en perfect geschikt is voor groepsselfies. Deze drone weegt minder dan je smartphone, maar je kunt er dus veel plezier aan hebben.

Onder de motorkap zit het goed. Zo krijg je full HD 1920x1080p @30fps video’s en heeft de kleine deugniet een 12 MP 70° camera aan boord.  Niets mis mee voor dit geld, zeker als je weet dat je het ding ook met gebaren kunt besturen en gezichtsherkenning aanwezig is. Hadden we al gezegd dat dit speeltje een koopje is?

De beelden die je maakt kun je gelijk op de sociale media delen en kunnen met een app op je smartphone bewerkt worden. Gedaan met het lastigvallen van vrienden met de vraag om een selfie te nemen! Je bestuurt de drone tot 18 meter ver en je kunt deze zowel binnen als buiten gebruiken. Waarop wacht je nog op?

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Het speeltje aan de costa's deze zomer…Flyride-jetski

Het moet ongeveer een drietal zomers geleden zijn als aan dikke badsteden aan de ...

Je vrienden of collega's afknallen doe je met deze brute Nerf Gun!

Haal het kind of Rambo in jou naar boven!  Moeten we je een NERF ...

Nostalgisch gamen doe je op deze Game Boy

Maar niet van Nintendo… Game Boy…pure nostalgie. We moeten een jaar of tien geweest ...

Hosting door Fraai