Draag jij AirPods tijdens de seks?

Wat mensen allemaal tussen de lakens doen, dat moeten ze zelf weten. Zolang het met wederzijdse instemming is, zal het ons worst wezen. Dat er bizarre dingen gebeuren, dat staat vast. Uit een studie van TickPick, blijken heel wat mensen Apple AirPods te dragen tijdens het volgen. Tja …

Uit de studie bleek dat maar liefst 17% van de Apple AirPods bezitters deze ook gebruiken tijdens de seks. Welke muziek er dan door de oortjes knalt werd niet onderzocht, maar we mogen hopen geen Beethoven of een Weense wals. Waarom de oortjes werden gedragen werd ook niet bevraagd, maar TickPick ging ervan uit dat muziek stimulerend kan werken, maar dat beide partners niet persé van dezelfde muziek in de mood geraken.

Natuurlijk zijn de AirPods ook handig om er tijdens de seksselfie cooler uit te zien, even te bellen tijdens de anale penetratie, een marketing podcast te beluisteren of even te praten met Siri.

 

Er werden slechts 1.000 Amerikanen bevraagd, maar zou het bij ons zo gek veel anders zijn?

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Met deze 5 tips maak je van een onenightstand een succes!

En zo dans jij op de eerste avond al de perfecte horizontale tango Een ...

Babytaal met je lief? Dan heb je meer seks!

Wetenschappelijk bewezen… Thesissen waar wij iets aan hebben? Wél, ze bestaan! Zo onderzocht de ...

Een pashokje voor condooms? Het bestaat!

Of ook de winkelbediende hier de maat komt opmeten weten we nog niet… Nog ...

Hosting door Fraai