Deze streakende stoeipoes fleurde Champions League-Finale op

Sorry Divock, Jan, Toby en Simon…zij was de échte ster in Madrid

We keken er met onze redactie wel naar uit, die Champions League-Finale. Waar we in de halve finales nog compleet weggeblazen werden met spannende en nooit geziene revivals van Tottenham en Liverpool kregen we tegen alle verwachtingen in een erg flauw afkooksel. Nooit was een CL-Finale zo saai en leverden de hoofdrolspelers een tamme vertoning af op de groene grasmat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Equator Ceylon 🇱🇰 (@equatorceylon) op

Gelukkig was er een bloedgeil mokke en model met de naam Kinsey Wolanski die dacht dat de finale wel wat peper en zout kon gebruiken. Ze gooide haar jasje op de grond, trok haar badpak tot diep in het liefdesgootje en scoorde op 50 meter maar liefst anderhalf miljoen volgers op Instagram.

Jammer genoeg moet ze nu meedelen dat haar account, ondertussen in geen tijd naar 2,4 miljoen volgers gehackt is. Gelukkig konden wij tijdens die finale nog snel wat foto’s bemachtigen. We verwachten ze ook nog snel terug online… zoveel schoonheid en interactie, daar zijn zelfs de rekels van Instagram niet ongevoelig voor… wedden?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kinsey Wolanski (@kinsey.wolanski.champions) op

Foto’s: Instagram

You May Also Like

Bugatti La Voiture Noire kost je €11.000.000…exclusief BTW, uiteraard

Maar je hoeft je teerbeminde spaargeld niet te gebruiken…hij is al verkocht! Jammer voor ...

Scandinavië boven! Hier is de knappe Maya Sophie Segerlund

Denmark…12 Points In tijden van Eurosong, strooien we maar al te graag met punten. ...

Vlaamse Pareltjes XIX: Bo Bertels

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai