Deze streakende stoeipoes fleurde Champions League-Finale op

Sorry Divock, Jan, Toby en Simon…zij was de échte ster in Madrid

We keken er met onze redactie wel naar uit, die Champions League-Finale. Waar we in de halve finales nog compleet weggeblazen werden met spannende en nooit geziene revivals van Tottenham en Liverpool kregen we tegen alle verwachtingen in een erg flauw afkooksel. Nooit was een CL-Finale zo saai en leverden de hoofdrolspelers een tamme vertoning af op de groene grasmat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Equator Ceylon 🇱🇰 (@equatorceylon) op

Gelukkig was er een bloedgeil mokke en model met de naam Kinsey Wolanski die dacht dat de finale wel wat peper en zout kon gebruiken. Ze gooide haar jasje op de grond, trok haar badpak tot diep in het liefdesgootje en scoorde op 50 meter maar liefst anderhalf miljoen volgers op Instagram.

Jammer genoeg moet ze nu meedelen dat haar account, ondertussen in geen tijd naar 2,4 miljoen volgers gehackt is. Gelukkig konden wij tijdens die finale nog snel wat foto’s bemachtigen. We verwachten ze ook nog snel terug online… zoveel schoonheid en interactie, daar zijn zelfs de rekels van Instagram niet ongevoelig voor… wedden?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kinsey Wolanski (@kinsey.wolanski.champions) op

Foto’s: Instagram

You May Also Like

Marisa Papen uit de kleren voor goed doel! Wij kopen, U toch ook? (NSFW)

#PLASTICSUSHI GOES #PLANETPLASTIC ‘Not only life underneath the Big Blue surface has considerable marks ...

Doutzen Kroes blijft ons engeltje

Doutzen Kroes is een Nederlands model van 31 die modeshows liep voor onder andere ...

Hosting door Fraai